PİYASALAR
  • Dolar
  • Artis var
  • 1.8260 TL
  • Euro
  • Artis var
  • 2.3260 TL
  • IMKB
  • Artis veya dss yok
  • 0.0000
  • Altın
  • Artis var
  • 92.9460 TL
RÖPORTAJLAR
E - GAZETE
referansgazetesi.com.tr online gazete oku SAYI-488
Resmi İlan
Ana Sayfa                                                               
Başbakan'dan Fezleke Yorumu
10 Ocak 2012, Salı

Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezlekeyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezlekeyle ilgili olarak, "Olması gereken olmuştur" değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun,Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay'ı Silivri Cezaevi'ndeki ziyaretinden sonra sarfettiği "21'inci yüzyılın Türkiye'sinde bir toplama kampının bahçesindeyiz" sözleri sebebiyle açılan fezleke ile ilgili görüşleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gazeteciler tarafından soruldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Kurum halinde çalışan kamu görevlisine hakaret" ve "Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" iddiasıyla hazırlanan fezleke, savcılık tarafından Adalet Bakanlığı'na Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için sunulmuştu.

Başbakan Erdoğan, Meclis'te gazetecilerin, söz konusu gelişme hakkındaki görüşlerini sorunca, "Olması gereken olmuştur" dedi. Başbakan Erdoğan, kabinede bir değişiklik olup olmayacağı ile ilgili soruya da gündemlerinde kabinede revizyonun bulunmadığını söyleyerek cevap verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise Başbakan Erdoğan'ın 'olması gereken olmuştur' sözlerini, "Başbakan'ın sözleri fezlekeyi önceden bildiğini gösteriyor" şeklinde yorumladı.

GAZETE MANŞETLERİ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

HAFTANIN ANKETİ
Sizce yeni yapılacak anasaya değişikliğinde türbanla ilgili bir değişiklik yapılmalı mı
Evet
Hayır
Karasızım
Bilmiyorum