fadiloglu-dua-almaya-devam-ediyor.jpg

Yaklaşık Altı yıldır Şehitkâmil Belediyesinin hizmet ve gönül adamı M.Rıdvan Fadıloğlu Şehitkâmil ilçemize hizmet ediyor. Başbakanımız hep şunu söylüyor insanların gönlüne girin, Fadıloğlu başkanım insanların gönlüne girmiş bir belediye başkanımız. Bunu örneklediğimizde hangi mahalleye gidiyorsak vatandaşların sevgisini kazanmış.

Fadıloğlu başkanımızda şu özelik var fakir fukaranın kapısını çalarak o eve misafir oluyor cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bunu yapmıyor mu? Bu kış gününde elinden geldiği kadar sobası olmayan, sıcak bir çorbası olmayan, fakirleri tespit ederek onlara yardım eli uzatması onların duasını alması yetiyor, sosyal belediyecilik anlayışı ne ise onu yapıyor işte bunu yapanlar kazanıyor.

Bu yapılan hizmetlerde bir ekip işidir Rıdvan Fadıloğlu başkanımız da bu ekibi iyi kurdu o ekibide kutluyoruz. İşte onun için Fadıloğlu başkanım insanların sevgisini kazanmış oluyor. Başkan Fadıloğlu hiçbir zaman halkın içinden çıkmadı halkla iç içe oldu. Seçim döneminde değil normal zamanlarda da vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret gösterdi. Özellikle milletvekillerimizle birçok defa vatandaşlarımızla Bir araya gelinmiştir.

‘’BİZ HERZAMAN ŞUNU SÖYLÜYORUZ TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ’’ Sayın Rıdvan Fadıloğlu her hafta bir mahallede vatandaşların dertlerini dinliyor sorunlarını çözmeye çalışıyor. Fadıloğlu başkanımızın yapmış olduğu hizmetler bugün vatandaşlar tarafından takdir edilmesi hem sayın milletvekillerimizi memnun ediyor hem de partili kardeşlerimizi.

 Rıdvan Fadıloğlu;arkadaşlar bu millet her dönemde bizi en yüksek oyla çıtamızı yükseltiyor bizde bu millete hizmet etmesek yüce Allah bizden hesap sorar.

Bakın sevgili dostlar biz vatandaş olarak sayın başbakanımıza çok dua etmeliyiz.

Bu ülkenin birlik beraberliğini bozmak için çok uğraştılar,

ama beceremediler beceremeyecekler Allah’ın izini ile

Dünya’nın gözü Türkiye’nin üzerinde.

Çünkü Türkiye de huzur var,

Türkiye de birlik beraberlik var,

Türkiye de istikrar var,

Türkiye de güç var,

Ve tabi bu güzellikleri çekemeyen güçlerde var.

Bizde bu birlik beraberlik olduğu müddetçe onlar avucunu yalar.

Türkiye bu gün şantiye halinde

Kanal İstanbul

 Havaalanı,

 üçüncü Köprü,

ve bu yatırımlardan korkanlar var.

 Bu millet başbakanın yanında.

Sayın başkanım siz yeter ki bu hizmetlere devam edin bu memlekete bu halk her zaman ve her yerde taktirle karşılayacaktır, Allah yolunuzu açık etsin.

 Sevgi saygı ve muhabbetlerimle.