Saygıdeğer gönül dostlarım merhaba, size kardeşlik ve huzurumuz ile alakalı konu ve düşüncelerimi Allah izin verirse aktarmaya çalışacağım.

Bu gün ülkemiz çok önemli bir süreçten geçmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti devletimiz çok güçlü bir devlet ve hele hele bu güçlü devletin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider varsa güzel Türkiye’mizin en kısa zamanda huzura kavuşacağına inanıyorum Allah’ın izini ile.

 Yarım asırdır Türk, Kürt, Alevi, Çerkez vs. birlik beraberlik içinde kardeşçe yaşamaya devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz.

 Türk milleti olarak her zaman her yerde uyanık olmalıyız. Yıllardır kardeşi kardeşe düşman edip kırdıranlara fırsat vermemeliyiz.

Vatanımızın, bayrağımızın bölünmez bütünlüğünü ilelebet korumalıyız. 

 Asırlardır omuz omuza verip Osmanlı devletini uzun süre yaşamasına vesile olan atalarımızın Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasıyla ruhları rahata ermiştir.

Şanlı bayrağımız göklerde özgürce bu ülke toprakları semalarında dalgalandıkça vatan uğruna şehit düşen milletimizin kemikleri sızlamayacaktır.

Onlara her zaman minnettarız.

 Dünyanın kalbi olan Türkiye Cumhuriyeti devletimiz her zorluğun üstesinden geleceğine emin olmalıyız ve bu kararlıkla yolumuza devam etmeliyiz.

 Bizler iç ve dış düşmanları kanunlar çerçevesinde tesirsiz hale geleceğine inanmalıyız.

Aynı mahallede oturup cadde ve sokağı paylaştığımız insanlarla kesinlikle düşmanlık düşünmemeliyiz. Bu gün senin evladının yardıma ihtiyacı varsa, yarın da benim evladımın yardıma ihtiyacı olabilir. Yüzde doksan beş Müslüman olan ülkemizde kardeşliğin, dostluğun en güzel örneğini sunmalıyız.

Bin dokuz yüz seksenli yıllarda yaşanan sağ, sol kavgalarından bile nice vatandaşlarımız ve ülkemiz zarar görmüştür.

 Hane halkı içinde bir birleriyle görüş ayrılığı yüzünden dargın, kırgın olanlar ve hatta kavga edip olay çıkaranlar bile vardı. Siyaset yaparken kaş yapacağım diye göz çıkaranların veballeri büyüktür.

Ülkemizin her yerinde İnşallah barış ve huzur sağlanıp ilelebet devam eder.

Ülkenin huzuru için bizlerde güzel düşüncelerimizi paylaşalım. Konuyu siyaset olarak algılanmamalı biz içimizdeki iyilikleri dışa vuran bu milletin evlatlarıyız.

Bu ülkenin evladı olarak fikirlerimi aktarmaya çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim.

Dünyanın kalbi olan Türkiye Cumhuriyetini bölmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır inşallah.

Bizler birlik ve beraberliğimizi önemsememiz gerekir.

 Aksi halde onlara taviz vermiş oluruz. Allah'ını Peygamberini sevenler, kitabımız Kur’an’ı algılayan tüm insanlar Müslüman kardeşlerimizdir. Gelen birlik ve beraberlik içinde bu ülkede huzurlu ve barış içinde yaşayalım.

Sevgi, Saygı ve muhabbetlerimle…