Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Ejder Demir, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği seçimleri öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Saha çalışmaları sırasında esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Demir, “24 Haziran’da önce Allah’ın izni sonra hemşerilerimizin desteğiyle Cumhur İttifakı’nı ve MHP’yi zafere ulaştıracağız. Allah, inşallah 24 Haziran seçimleri sonrası bu aziz millete imanımız ve şerefimizle hizmet etmeyi nasip eder” dedi. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Avukat Ejder Demir, esnaf, kıraathane ve evlere yaptığı ziyaretlerde Gaziantepli seçmenlerle bir araya geliyor. Demir, yaptığı ziyaret ve görüşmelerin kendilerini 24 Haziran seçimleri öncesi Cumhur İttifakı ve MHP’nin zaferi için umutlandırdığını söyledi.

TARİHİ BAŞARIYA İMZA ATACAĞIZ

Yıllardır Gaziantep’te seçim çalışmalarına katıldığını, son alarak 1 Kasım 2015 seçimlerinde de milletvekili olarak saha çalışması yaptığını anımsatan Demir, “Gerek parti görevlisi, gerekse de milletvekili adayı olarak Gaziantep’te sayısız seçim çalışması yaptım. Bu dönem sahaya ilk indiğimizde 1999 yılında olduğu gibi bir havanın hakim olduğunu hissettik. Çalışmalarımızı sürdürdükçe seçmenin Cumhur İttifakı ve MHP’ye olan inancının aslında düşündüğümüzden çok daha fazla olduğunu gördük. İnanıyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 24 Haziran’da Gaziantep’te parti tarihimizin en büyük başarısına imza atacağız” dedi.

SEÇMEN KARARINI VERMİŞ

Gaziantep’te seçmenin iddia edildiği gibi kafasının karışık olmadığını ve büyük çoğunluğun kararını verdiğini dile getiren Demir, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de vatandaşlarımızın tamamına yakını kararını vermiş durumda. Özellikte Gaziantepli hemşerilerimizin 15 Temmuz ve sonrasındaki duruşundan kaynaklı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne 24 Haziran’da büyük bir teveccüh göstereceğine inanıyor ve bekliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi Gaziantepli hemşerilerimiz bu seçimin ‘Beka’ ya da ‘Bela’ oylaması olduğunun farkına varmış. Bu sebeple vatanın bütünlüğü, milletin birliği, devletin bekası için 24 Haziran’da sandığa gittiğinde gereğini yapacaktır. Buna tüm kalbimizle inanıyor ve hemşerilerimize güveniyoruz” diye konuştu.

İMANIMIZ VE ŞEREFİMİZLE HİZMETE TALİBİZ

Ejder Demir, seçim çalışmaları sırasında kendisine ve MHP milletvekili adaylarına gösterilen yoğun ilgiyle ilgili de, “Gaziantepli hemşerilerimiz, MHP kadrolarının bu ülke için ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki süreçte bir kez daha gördü ve test etti. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve gelecekte yaşanması muhtemel olumsuzluklar nedeniyle önümüzdeki dönemde MHP kadrolarının ülke yönetiminde aktif rol alması gerektiği fikrini benimseyip, özümsemiş durumdalar. Coğrafyamızda yaşananların, akan kan ve gözyaşının bundan sonraki durağının ve asıl hedefin Türkiye olduğunu da biliyorlar. Herkes yaklaşan tehlikenin farkına varmış durumda. Bu sebeple elini sıktığımız herkes bizi bağrına basıyor. Bu vatanın bütünlüğü, milletin birliği, devletin bekası için MHP’yi inşallah hak ettiği şekilde destekleyecekler. Allah da inşallah 24 Haziran seçimleri sonrası bizlere bu aziz millete imanımız ve şerefimizle hizmet etmeyi nasip eder” şeklinde konuştu. BÜLTEN