Testkolik, müfredata uygun ve en güvenilir kaynaklardan elde edilen sorularla ön plana çıkıyor. 5. Sınıf Fen Bilimleri testleri Testkolik sayesinde artık daha eğlenceli ve öğretici hale geldi. Güncel ve kaliteli sorularıyla 5.Sınıf Fen Bilimleri testleri sitemize yüklemiş ve siz değerli öğrencilerimize sunulmuştur. İçerisindeki güncel konu başlıkları başlıklar, görselli soruları ve kazandıran puanlarıyla test çözmek hiç bu kadar harika olmamıştı.

Fen Bilimleri Testlerimizi Daha Kaliteli Hale Getirdik

Uzman ekibimizle birlikte 5. Sınıf Fen Bilimleri testlerimizi daha kaliteli hale getirdik. 2 yıla aşkın bir süredir tüm değerli öğrencilerimize kaliteli hizmet vermek için uğraşıyoruz. Tamamı profesyonel ve gönüllü öğretmenlerden oluşan kadromuzla 5. Sınıf Fen Bilimleri testlerimize yeni ve eğitici sorular ekledik. Bu soruları www.testkolik.com internet sitemizde çözerek seviyenizi üstlere taşıyabilir ve sitemizdeki diğer eğlenceli aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

Güncellenen Müfredata Uygun

Testlerimizin hepsinde müfredata uygun sorular mevcuttur. Her biri birbirinden kaliteli ve öğretici görselli soruları barındırmaktadır. Testlerimiz düzenlenen müfredata uygun olarak güncellenir ve yayınlanır. Editölerlerimiz tarafından onaylandıktan sonra sistemize yüklenerek hazır hale getirilir.

En güvenilir kaynaklardan elde edilen sorularımızın kalitesi konusunda şu ana kadar hiçbir olumsuz geri dönüş almadık. Dilerseniz sitemizi ziyaret edebilir ve testlerimize yapılan yorumları inceleyebilirsiniz.

Testlerin Sevileri

Sitemizdeki tüm testlerin seviyeleri bulunmaktadır. Dilediğiniz gibi kolay, orta veya zor seviyesini seçebilir ve içindeki soruları çözebilirsiniz. Testleri çözmek ve bir an önce başlamak için yapmanız gereken tek şey Testkolik.com sitesine ücretsiz bir şekikde üye olmak.

Testlerin İçeriği

5. Sınıf Fen Bilimleri testlerimizin içindeki sorular tamamen kaliteye dayalır. Daha çok görsel bazlı sorulara yöneliyoruz. Bu sayede hem daha öğretici hem de daha pratik çözümlemeleri hedefliyoruz.

Testlerden Kazanılan Puanlar

Testkolik'deki testleri çözerek puanlar kazanabilirsiniz. Her doğru bildiğiniz soruda kasanıza puan birikir. Biriken bu puanlar ile mağazamızdan istediğiniz ürünü ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Stoklarımızda çok kaliteli testlerin olduğu 5. Sınıf Fen Bilimleri kitapları vardır. Tamamı Tonguç Yayınları'na ait olan Dinamo Soru Bankası kitaplarımız şu an sitemizde ve tamamen ücretsiz. Kapınıza kadar gelecek olan kitaplara kargo ücreti dahi ödemeden bedava sahip olmak mümkün. Bu harika hediyelerden, birbirinden kaliteti testlerin olduğu kitaplardan ücretsiz bir şekilde yararlanmak için yapmanız gereken tek şey hemen Testkolik.com sitesiniz ziyaret etmek ve ücretsiz bir şekilde kayıt olmak.

5. Sınıf Fen Bilimleri Testleri Konu Başlıkları

Güneş, Dünya ve Ay

Canlılar Dünyası

Kuvvetin Ölçülmesi ve Sürtünme

Madde ve Değişim

Işığın Yayılması

İnsan ve Çevre

Elektrik Devre Elemanları

Testlerimizin konuları tamamen müfredata göre sıralanmıştır. Hiçbir eksiği olmadığı gibi test sayıları da arttırılmıştır. Tüm konular tamamen eksiksiz olarak girilmiştir.

Sitemizde bulunan 5. Sınıf Fen Bilimleri testleri şu şekildedir;

Kazanım Testleri

Ünite Tekrar Testleri

Beceri Temelli Testler

Deneme testleri

Ekstra Hediyeler

Testkolik sadece ücretsiz kitap vermekle de kalmayacak. Her ay seçilen ayın öğrencisine de ücretsiz olarak hediyeler verilecektir. Arkadaşlarınla bu tatlı rekabete katılmak için tek yapman gereken tek şey Testkolik.com sitesini ziyaret etmek ve ücretsiz bir şekilde üye olmak.