Fakat ankilozan spondilit (Boyun ekleminin tamamen hareketsiz olması) sebebiyle 6 kez ameliyat masasından kaldırılan hasta anesteziye alınamadığı için ameliyatı gerçekleştirilemiyordu.


En sonunda Gaziantep NCR International Hosiptal'a gelen hastanın 4 damarındaki tıkanıklık sebebiyle Koroner Arter ByPass ameliyatı olmasına karar verildi.


NCR International Hospital Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Türkay YÜCEL tarafından gerçekleştirilen başarılı anestezi işlemi sonrası entübe işlemi gerçekleşen hasta ameliyata alındı.


NCR International Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Op. Dr. Bayram YILMAZKAYA ve Op. Dr. İbrahim Halil ALGIN tarafından gerçekleştirilen cerrahi operasyon sonrasında hasta sağlığına kavuştu.

Ameliyatın ardından yatışı gerçekleştirilen Ceviz "2016 yılında ilk kez kalp krizi geçirdim ve sonrasında bunu takip eden toplamda 6 kez daha kriz geçirerek neredeyse ölüm riski yaşadım. Tedavimin gerçekleşmesi için doktor arayışına girdim fakat ankilozan spondilit (Boyun ekleminin tamamen hareketsiz olması) sebebiyle anestezi olamıyordum ve ameliyatım gerçekleştirilemiyordu.

Tedavi olmak için gitmiş olduğum sağlık kuruluşlarında 'seni uyandıramayız masada kalırsın' deniliyordu ve tedavim mümkün olamıyordu. Bu yüzden doktor arayışına devam ettim ve NCR International Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Op. Dr. Bayram YILMAZKAYA ve Op. Dr. İbrahim Halil Algın ile tanıştım. Özverili bir şekilde benimle ilgilendiler ve ameliyatımı gerçekleştirdiler. Hastanedeki doktorların benimle ilgilenmesi ve adeta babacan bir tavırla yaklaşmaları beni çok mutlu etti. Hastane yönetimi, doktorları, hemşireleri ve personellerine kadar herkese çok teşekkür ederim." Dedi.