AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu ve Müslüm Yüksel Sağlık Bakanı Koca’yı makamında ziyaret ederek, şehirde artan vaka sayıları, alınan tedbirler ve devam eden sağlık yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundular.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ziyareti hakkında sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekilleri şunları kaydetti:

Milletvekili Abdullah Nejat Koçer, “Gaziantep Milletvekillerimiz Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu ve Müslüm Yüksel ile birlikte Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik. Gaziantep’in sağlık projeleri ve genel sağlık sürecini istişarede bulunduk”

Milletvekili Ahmet Uzer, “Gaziantep Milletvekillerimiz Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu ve Müslüm Yüksel ile Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek şehrimizdeki sağlık yatırımlarını ve pandemi sürecini değerlendirdik”

Milletvekili Ali Şahin, “Gaziantep Milletvekillerimiz Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu ve Müslüm Yüksel Beylerle Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca Beyi, ziyaret ederek Gazi şehrimizin sağlık yatırımları, sağlık yönetimi ve pandemi sürecimizi istişare ettik”

Milletvekili Derya Bakbak, “Gaziantep Milletvekillerimiz Sn. Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Sait Kirazoğlu ve Müslüm Yüksel ile birlikte Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya ziyarette bulunduk. Gazi şehrimizin sağlık alt yapısı hakkında istişarelerde bulunduk

Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca‘yı Milletvekillerimizle ziyaret ederek Gaziantep sağlık yatırımlarını, atamaları, pandemiyi değerlendirdik”

Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, “Gaziantep Milletvekillerimizle Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaretimizde Şehir Hastanesi başta olmak üzere 2021-2023 dönemi sağlık yatırımlarını ve salgınla mücadele sürecini değerlendirdik. Sn. Bakanımıza ve ekibine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim”

Son olarak Milletvekili Müslüm Yüksel ise, “Gaziantep Milletvekillerimiz ile Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek ilimizdeki sağlık yatırımlarını ve pandemi sürecini istişare ettik. Sn. Bakanımız nezdinde sağlık çalışanlarımıza bir kez daha minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar” paylaşımını yaptı.