Hedefini üçüncü lig olarak belirleyen Kırmızı – Siyahlı ekip, son karşılaşmada evinde konuk ettiği Antakya Büyükşehir Belediyespor'u tek golle geçti.

Gaziantep Ankasspor TFF tarafından hafta içinde açıklanacak bir şehirde Kayseri temsilcisi Talasgücü ile Malatya temsilcisi Arguvan Belediyespor takımları ile Play Off finallerinde 18 – 20 ve 22 Nisan tarihlerinde mücadele edecek.

Play Off finalleri tek devreli lig usulüne göre oynanacak. En çok puanı toplayan ekip, gelecek sezon 3'üncü lige yükselen ekip olacak.

NAMAĞLUP SEZONU KAPATTI

Gaziantep Ankasspor, bu sezon ligde oynadığı 16 maçın 13'ünden galibiyet ve üçünden ise beraberlik ile ayrılırken normal sezonu 42 puanla namağlup kapattı. Kırmızı – Siyahlı ekip attığı 38 gole karşılık kalesinde sadece 2 gole maruz kalırken. Bütün BAL liglerinde mücadele eden 260 takım arasında kalesinde en az gol gören ekip oldu.

HEDEF 3'ÜNCÜ LİG

Sezon başında Gaziantep Ankasspor'da göreve başlayan teknik direktör Şevki Koç, yola üçüncü lig hedefi ile başladıklarını ve bunun birinci etabını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gruplarında kendileri ile birlikte üç takımın daha şampiyonluk hedefinin olduğunu ve bunlar arasında ipi göğüsleyen takım olduklarını belirten Koç, Gaziantep şehrinin kesinlikle birden fazla profesyonel takımlara ihtiyacı olduğunu bunu da Play Off finallerinde gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.