Daha önce TFF 1'inci Lig başta olmak üzere profesyonel liglerde gol krallığı olan Abdullah Halman'ın ardından Gaziantep temsilcisi bu defa da 3'üncü Lig ekiplerinden 1967 Orduspor forması giyen kanat oyuncusu Muhammet Can Öztürk'ü renklerine bağladı.

Gaziantep Ankasspor, yürüttüğü devre arası transfer çalışmaları neticesinde son olarak TFF 3. Lig ekiplerinden Orduspor 1967'de forma giyen, 1996 doğumlu başarılı kanat oyuncusu Muhammet Can Öztürk ile sözleşme imzaladı.

Kariyerine Orduspor'da başlayan başarılı oyuncu, Orduspor, Karaköprü Bld., Elazığ Belediyespor, 52 Orduspor, Çarşambaspor, Karakoçan FK ve son olarak Orduspor 1967 forması giyen başarılı kanat oyuncusu , artık mücadelesini Kırmızı – Siyahlı ekip için verecek.

TFF 1. Ligde 7 maç, TFF 2. Ligde: 7 maç, TFF 3. Ligde 94 maç 11 gol, Türkiye Kupasında 5 maçta forma giyen başarılı oyuncu son olarak 2021/2022 sezonu ilk yarısında TFF 3. Lig Ekibi Orduspor 1967'de 5 maçta forma giydi.

Gaziantep Ankasspor Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Avukat Ömer Alper Köroğlu'nun yer aldığı imza töreninde konuşan Muhammet Can Öztürk; 'Gaziantep Ankasspor'a geldiğim için çok mutluyum. Takımımızın başarısına ben de katkıda bulunarak, hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Bana inanan ve güvenen insanların güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışacağım' dedi.