Ara transfer döneminde Abdullah Halman ve Muhammet Can Öztürk gibi iki önemli ismi kadrosuna katan Kırmızı – Siyahlı ekip, son olarak Amedspor formasını terleten Samet Katanalp ile anlaşma sağladı.

Gaziantep Ankasspor, yürüttüğü transfer çalışmaları neticesinde son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Amed SK'da forma giyen, 1992 doğumlu başarılı futbolcu Samet Katanalp ile sözleşme imzaladı.

Kariyerine Kocaelispor'da başlayan başarılı oyuncu Körfez FK, Kızılcahamamspor, Bugsaşspor, A. Selçukspor, Yeni Diyarbakır, Pendikspor, Tokatspor, Sivas Belediyespor, BB Bodrumspor, Sarıyerspor, Bandırmaspor ve son olarak TFF 2. Ligde Amed SK takımında forma giyen 29 yaşındaki orta saha, artık mücadelesini Gaziantep Ankasspor için verecek.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Tecrübeli futbolcu kariyerinde Bandırmaspor ile 2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig şampiyonluğu yaşadı ve takımının TFF 1. Lige çıkmasında pay sahibi oldu.

TFF 1. Ligde 11 maç, TFF 2. Ligde: 207 maç 24 gol, TFF 3. Ligde 15 maç 2 gol, Türkiye Kupası: 10 maçta 2 gol atan başarılı oyuncu son olarak TFF 2. Lig Ekibi Amedspor'da 8 maçta forma giydi.

PROJELERDEN ETKİLENDİM

Gaziantep Ankasspor Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Avukat Ömer Alper Köroğlu'nun yer aldığı imza töreninde konuşan Samet Katanalp; 'Yönetim ve sportif direktörümüzün anlattığı uzun vadeli projeden etkilendim. Ben de bu uzun sürecek yolculukta katkı sağlamak istiyorum. Gaziantep Ankasspor'un hedeflerine ulaşması için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte çok çalışıp, kulübümüzü hak ettiği yerlere getireceğiz' dedi.