Eğitim programları ile ilgili görüşmelerin yapıldığı ziyarette önümüzdeki süreçte yapılacak olan eğitim iş birlikleri hakkında da konuşularak, projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım'a yapılan ziyarete Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Emel Şeyma Tanrıöver, Lise Müdürü Uğur Topuz ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Süleyman Sürmelihindi katıldı.

PROJELER HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNULDU

Görüşmenin ardından Bahçeşehir Koleji tarafından yapılan açıklamada, 'Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü yöneticilerimiz Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Sayın Mehmet Tuncay Yıldırım'ı makamında ziyaret ettiler. Eğitim programlarımız ve işbirliğinde bulunabileceğimiz projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu' denildi.

EĞİTİM SEKTÖRÜ ELE ALINDI

Gaziantep Ticaret Odası tarafından bu konuya dair yapılan açıklamada ise, 'Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Emel Şeyma Tanrıöver, Lise Müdürü Uğur Topuz ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Süleyman Sürmelihindi Odamızı ziyaret etti. Ziyarette, üyelerimize yönelik yapılabilecek iş birlikleri ve eğitim sektörü ele alındı.' İfadeleri kullanıldı.