Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'e gelerek bir dizi açılışlar gerçekleştiren Bakan Varank'ın Gaziantepli bir sanayici ile arasında geçe diyaloga, DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya tarafından tepki gösterildi. 'Hiç kimse Gaziantep sanayicisine böyle hitap edemez' şeklinde tepki gösteren Kaya'ya cevap ise AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci'den geldi. M. Eyup Özkeçeci, Varank ile Gaziantepli sanayicinin arasında geçen diyalogu içeren videonun çarpıtıldığını ve sadece birkaç saniyenin kesildiğini dile getirdi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı M. Eyup Özkeçeci'nin cevabının ardından, Deva Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya'nın yaptığı açıklamalara birçok sanayici ve paylaşılan videoda yer alan Gaziantepli sanayiciden tepkiler yağdı.

BAKAN VARANK DEVREYE GİRDİ

Gaziantep'te kendisi ile ilgili olarak yaşanan polemiğin ardından devreye giren Bakan Varank ise sosyal medya hesabı üzerinden, paylaşılan videonun bir kesit olduğu ve konunun çarpıtıldığını doğrulayarak, 'Sadede geliyorum:

Mütevazı numarası yapan genel başkanın il başkanı da işte böyle düzenbaz olur. 3-4 saniyelik kırpma videolarla masa başı oyunlar çevireceğinize sokağa çıkıp siyaset yapın, millete dokunun. Milletimizle aramızı bozamazsınız' ifadelerini kullandı.