Gaziantep Fahri Konsolosu Erdal ÖZDEMİR’in misafiri olan Monirul İSLAM, Ticari görüşmeler yaparken aynı zamanda Gaziantep’in kültürel miraslarını ziyaret etti.

Atlantis Proje A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziantep Fahri Konsolosu Erdal ÖZDEMİR’i ziyaret eden Monirul İSLAM, Gaziantep’i ve ticari ilişkileri konuştu. Burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bangladeş İstanbul Başkonsolos'u Mohammad Monirul İSLAM şöyle konuştu; “Gaziantep bizim için çok önemli bir şehirdir, özellikle halı sektöründe ve diğer sektörlerde çok fazla ticari ilişkilerimiz bulunuyor. Bizler bu temaslarımızda Gaziantep ve Bangladeş arasındaki bağları güçlendirmek için buradayız. İçinde bulunduğumuz Pandemi süreci tüm Dünya’yı etkisi altına aldı, amacımız bu süreçten en az zararla çıkmak ve ticari hacmimizi arttırmak”. Dedi.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı M. Tuncay Yıldırım’ı ziyaret eden heyet, önemli görüşmeler yaptı. Görüşmede ikili ticari ilişkiler ele alındı. GTO Başkanı YILDIRIM, Gaziantep ile ilgili önemli bilgiler verdi. Ardından firma ziyaretleri de yapan Monirul İSLAM, Ticari ilişkiler kapsamında önemli adımlar attı.

Gaziantep’e hayran kaldı

Gaziantep Mozaik müzesi ve Gaziantep kalesini de ziyaret eden Bangladeş İstanbul Başkonsolos'u Mohammad Monirul İSLAM, ardından Gaziantep’ten ayrıldı.