Antep Fıstığı İhtisas Organize Sanayi Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi'nin Genel Kurulu Perşembe günü saat 13.00'da Enver Bal başkanlığında Fıstıkçılar Kooperatifi Şantiyesi'nde gerçekleştirildi.

Sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleşen genel kurul bayram havasında devam etti.

Başkan Hızır Arıkök, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ'ın Büyükşehir Belediyesi'nin kooperatife vermiş olduğu katkıları anlattı. Latif Karadağ, projenin ilk adımını atmak üzere öncülük eden ve bu fikri Büyükşehir Belediyesi'ne sunan Başkan Hızır Arıkök'e ayrıca teşekkürlerini sundu. Bu projenin Gaziantep'in sıkışık ticaret alanlarını genişleterek refah seviyesini arttırdığını ve büyük bir istihdam sağlandığını da belirtti.

Fıstıkçılar Kooperatifi Başkanı Hızır Arıkök en başta onlara güvenlerinden dolayı bütün üyelere tek tek teşekkür etti. Sonrasında İnşaatın genel durumunu akıllarda sorular bırakmaması için herkesin huzurunda şeffaf bir şekilde anlattı. Son olarak da Başkan Hızır Arıkök bu inşaatın 10-15 yıl içerisinde değil de 15 ay içerisinde bitirileceğini belirtti.