Gaziantep güne oldukça acı verici bir olayla başladı. Yaşanan olayda bir baba 2 aylık bebeğini uyutmaya çalışırken, bebeğin ağlaması ile bebeği darp ettiği görüntüler izleyen herkesin yüreklerini yaktı. Bu görüntülerin üzerine harekete geçen Gaziantep polisi cani babayı gözaltına alarak, bebeği ve annesini koruma altına aldı. Hastaneye kaldırılan bebek yoğun bakıma alınırken, doktor tarafından yapılan açıklamada bebeğin durumunun oldukça ciddi olduğu dile getirildi.

Yaşanan bu olayın üzerine cani baba gözaltına alınarak cezaevine götürülürken, 2 aylık bebeğim ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Olayla birlikte bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Gaziantep'te herkes bebekten gelecek olan iyi haberleri bekliyor.

36 (2)

HUKUKÇULAR DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Yaşanan feci olayla ilgili Hukukçular Derneği Gaziantep İl Temsilciliği'nden açıklama geldi. Hukukçular Derneği Gaziantep İl Temsilcisi Avukat Ercan Ertuğrul, olayın yaşanmasının ardından hemen adliyeye geldiklerini ve adli süreci yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Yapılan basın açıklamasında Gaziantep Hukukçular Derneği olarak yaşanan olayı yakından takip ettiklerini dile getiren İl Temsilcisi Ertuğrul, 'Kamuoyuna ve medyaya yansıya 2 aylık bebeğin şiddet vakası ile alakalı olarak, süreci yakından takip edebilmek için Hukukçular Derneği Gaziantep İl Temsilciliği bünyesindeki arkadaşlarımız ile beraber adliyeye intikal ettik. Şüpheli şahıs kolluk kuvvetleri tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti, sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mağdur bebek hastanede yoğun bakımda tedavi altında. Durumu ciddiyetini koruyor. Süreci hukuki ve insani olarak yakından takip edeceğimizi kamuoyu ile paylaşmaktayız' dedi.