Kentteki Şanlıurfalı nüfusunun yoğunluğuna dikkat çeken CHP Gaziantep il başkanı Neşet Uçar, Şanlıurfalıların bu kent için önemli olduğunu vurguladı. Ziyarette konuşan Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Nihat Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ŞANFED olarak Gaziantep'e değer katacak tüm projelere destek verdiklerini belirtti.

CHP HEYETİNDEN ŞANFED'E ZİYARET

CHP Gaziantep il başkanı Neşet Uçar yönetiminde gerçekleştirilen ziyarete CHP Gaziantep Milletvekilleri Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Parti Meclis Üyesi Erbil Aydınlık, Belediye Meclisi Üyeleri, Kadın Kolları ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

ŞANFED yönetim binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Federasyon üyelerine olası bir seçimde iktidara geldiklerinde yapılacak çalışmaları ve kriz durumundan çıkışın yol ve yöntemlerini anlattı. Kentteki Şanlıurfalı nüfusunun yoğunluğuna dikkat çeken Uçar, Şanlıurfalıların bu kent için önemli olduğunu vurguladı.

GAZİANTEP'E DEĞER KATACAK TÜM PROJELERE DESTEK VERİRİZ

Ziyarette konuşan Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Nihat Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ŞANFED olarak Gaziantep'e değer katacak tüm projelere destek verdiklerini belirtti. Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirten Arslan, 'Biz Gaziantep'te yaşan Şanlıurfalılar olarak kentimizin ekonomisine, üretimine ve istihdamına daha fazla katkı sunmak için çalışıyoruz. Bu anlamda bu kent için yapılacak her güzel işi destekliyoruz. Gaziantep'in ne büyük özelliği ortak akılla yönetilmesidir. Ortak akıl her zaman başarıyı getirir. Sivil toplum kuruluşları her zaman ortak aklın en büyük parçası olmuştur' ifadelerini kullandı.