Genel kurulunda konuşan Türkiye Kamu-Sen Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selim Sarı, Kamu Sen olarak kırmızı çizgilerinden taviz vermeden mücadeleyi sürdürdüklerini belirterek, Kamu Sen'in hiç üye kaybetmeden yoluna devam ettiğini kaydetti. Genel kurulda güven tazeleyen Türk Tarım Orman-Sen İl Başkanı Cuma Erol ise, 'Biz inandığımız yoldan hiç sapmadan devam edeceğiz. Haksızlığa ve hukuksuzluğa karsı çıkıyoruz ve karsı çıkmaya da devam edeceğiz. Büyük adaletsizlikler ve haksızlıklar yapılıyor. Söylemleri Musa, eylemleri Firavun olanlardan hesap soracağız. Üyelerimizden aldığımız güçle bunlardan mutlaka hesap soracağız' dedi.

TÜRK TARIM ORMAN-SEN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Tarım Orman-Sen Gaziantep Şubesi'nin 7. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Başkan Cuma Erol, güven tazeledi.

BAŞKAN CUMA EROL, GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Tarım Orman Sen Gaziantep Şubesi, 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gerçekleşen genel kurulda Türk Tarım Orman-Sen İl Başkanı Cuma Erol, yeniden şube başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen Türk Tarım Orman-Sen Gaziantep Şubesi'nin 7. Olağan genel kuruluna; Türkiye Kamu-Sen Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selim Sarı, Türk Tarım Orman-Sen İl Başkanı Cuma Erol, Kamu-Sen ile temsilcileri ve üyeler katıldı.

ASLA TAVİZ VERMEDEN MÜCADELEMİZE DEVAM EDİYORUZ

Türk Tarım Orman-Sen Gaziantep Şubesi'nin 7. Olağan genel kurulunda konuşan Türkiye Kamu-Sen Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selim Sarı, 'Türkiye Kamu Sen olarak bizler 30 yıl önce başladığımız ilkelerimizden asla taviz vermeden mücadelemize devam ediyoruz. Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız diyerek çıktığımız bu yolda ilkelerimizden taviz vermeden, kırmızı çizgilerimizden taviz vermeden hak için hukuk için mücadelemizi bugüne kadar sürdürdük inşallah bundan sonra da hep birlikte sürdüreceğiz' dedi.

KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZDEN ASLA TAVİZ VERMEDİK

Türkiye Kamu Sen olarak kırmızıçizgilerinden taviz vermeden mücadeleyi sürdürdüklerini belirten Sarı, 'Emek alın teri karşılığı alındığında makbuldür. Bizler bu alın terimizin karşılığını almak için hiçbir iktidara hiçbir siyasi partiye, sivil toplum örgütüne, cemaate paydaş veya yandaş olmadık, inşallah bundan sonra da olmadan yolumuza devam edeceğiz ama bizim kırmızıçizgilerimiz vardır. Türkiye cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğü, Atatürk ilke ve inkılapları, anayasamızın ilk 4 maddesi bizim kırmızı çizgilerimizdir. Bu kırmızı çizgilerimizden asla taviz vermedik. Bunlarla sorunu olan hiç kimseyi aramızda görmek istemiyoruz. Bunlarla sorunu olmayan herkese de kapımız açık. Biz de üyeler sadece üst üste koyulan sayılan mutlak değer bir değil. Biz Türkiye Kamu Sen 500 bin kişilik bir ailesiyiz. 500 bin kişilik bir aile olmanın gücünü girdiğimiz seçimlerde, yaptığımız etkinliklerde, girdiğimiz eylemlerde hep beraber görüyoruz. Biz hiçbir üyemizi sayıdan ibaret görmedik, Allah bizlere görmeyi de nasip etmesin' dedi.

KAMU SEN HİÇ ÜYE KAYBETMEDEN YOLUNA DEVAM EDİYOR

Kamu Sen'in hiç üye kaybetmeden yoluna devam ettiğini belirten Sarı, 'Gururluyuz. Çünkü Türkiye kamu sen kurulduğu 1992 yılından beri hiç üye kaybetmeden yoluna devam ediyor. Gururluyuz çünkü o gün ne söylediysek bugün aynı şeyi söylüyoruz. Gururluyuz çünkü Türkiye'nin doğusunda da, batısında da, kuzeyinde de, güneyinde de aynı dili, söylem i ve ifadeleri kullanabiliyoruz. Birileri gibi Doğu'da farklı, Batı'da farklı konuşmuyoruz, konuşmayı da Allah bizlere nasip etmesin' dedi.

TÜRKİYE KAMU SEN'E DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyen Sarı, 'Buradaki ekip Türkiye Kamu Sen'i bugünden daha ileriye götürecek temel taşlardır. Genel kurulan katılan hepinize teşekkür ediyoruz. Hepinizi Türkiye Kamu Sen'e destek olmaya ve desteklerinizi devam ettirmeye davet ediyoruz. 7. Olağan genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçilen arkadaşlarımıza basarılar diliyorum' diye konuştu.

GÜÇ ALTIĞIMIZ TEK YER ÜYELERİMİZ VE DELEGELERİMİZDİR

Genel Kurulda yeniden şube başkanı seçilen Türk Tarım Orman-Sen İl Başkanı Cuma Erol ise, 'Türkiye Kamu Sen ilk kurulduğu günden beri onlarca hükümet, başbakan ve cumhurbaşkanı değişti, Türkiye Kamu Sen ilk kurulduğu gün nereyse bugün de dimdik orada durmaya devam etti. Biz kurulduğumuz günden itibaren hak ararken hükümette kimin olduğunu bakmadık. Biz hak ararken kimseye göbekten bağlanmadık. Biz hak ararken kimseye payanda olmadık. İlkelerimizin arkasında dimdik durarak sendikacılığa devam ettik. Güç altığımız tek yer üyelerimiz ve delegelerimizdir. Başka kimseden güç almadık, böyle de devam ediyoruz ve böylece de devam edeceğiz' dedi.

SÖYLEMLERİ MUSA, EYLEMLERİ FİRAVUN OLANLARDAN HESAP SORACAĞIZ

Haksızlığa ve hukuksuzluğa karsı çıkmaya devam edeceklerini belirten Erol, 'Birileri gibi hükümetin arkasına saklanıp, idarecilerin odalarına girip sendikacılık yapmıyoruz. Sadece adalet istiyoruz ve adalet peşindeyiz. Haksızlığa ve hukuksuzluğa karsı çıkıyoruz ve karsı çıkmaya da devam edeceğiz. Büyük adaletsizlikler ve haksızlıklar yapılıyor. Hepimiz biliyoruz. Bunlarla mücadele diyoruz. Biz müdür odalarında sendikacılık yapmıyoruz. İkna odaları kurdurmuyor. Gönüllere girmeye çalışıyoruz. İlkelerimize taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. Onun için bizim arkadaşlarımızın üyeliği sadece üyelik formundan ibaret değildir. Biz inandığımız yoldan hiç sapmadan devam edeceğiz. Üyelerimiz ve delegelerimizden baksa hiç kimseye güvenmedik ve güvenmeyeceğiz. Tek sadakatimiz devletimiz ve milletimizedir. Bunun haricinde hiç kimseyi ve hiçbir şeyi tanımadık, tanımayacağız. Allahın izniyle de bunları yapanlardan da hesap soracağız. Müdür odalarında ikna odaları kuranlarda hesap soracağız. Konuşmalarında kitap, Kuran, kul hakkı kullanan ve çatır çatır kul hakkı yiyenlerden hesap soracağız. Söylemleri Musa, eylemleri Firavun olanlardan hesap soracağız. Çok uzun sürmeyecek. Üyelerimizden aldığımız güçle bunlardan mutlaka hesap soracağız' diye konuştu.

BAHRİ UÇAR