Halktan kopuk olan makamı fuzuli işgal etmesin

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda parti teşkilatına seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Ziyaret edilmedik insanımız kalmasın" diyen Erdoğan, "Halktan kopuk yönetici olmaz. Makam fuzuli yere işgal edilmesin" dedi. Erdoğan konuşmasında, “Teşkilatlarımızda sen-ben olayını bir kenara koyalım. Kanaat önderi olan arkadaşlarımızı tercih ederek bu il teşkilatlarımızı oluşturalım. Bunu özellikle de nefsi diye bağırarak yapmayalım.” İfadelerini kullandı.

“HER KESİMDEN İNSANIMIZI ZİYARET EDİN”

Parti teşkilatına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Telefonumuz 24 saat açık olmalı. Cevap veremediğimiz çağrıya dönüş yapmalıyız. İnsanları küçümseyen bir AK Parti üyesi varsa, haksız işgalci demektir. AK Parti’nin hiçbir il, ilçe başkanı, yöneticisi, belediye başkanı, milletvekili, hiçbir temsilcisi milletten kopuk olamaz, milletten kopuk yaşayamaz. Makam fuzuli işgal edilmesin. AK Parti’nin yerinde sayması elbette beklenemez. Biz de politikalarımız geliştirip, teşkilatlarımızı değiştirerek milletimize daha çok hizmet sunmanın gayreti içindeyiz. AK Parti’nin büyümesi Türkiye’nin büyümesi demektir.” ifadelerini kullandı.

“SEN-BEN OLAYINI BİR KENARA KOYALIM”

Erdoğan “Geçen hafta itibariyle büyükşehir kongrelerine katılıyorum, her hafta sonu bunları gerçekleştiriyorum. Geçen hafta Van büyük kongremizi yaptık. Van teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Ciddi bir katılımın olduğu bir kongre yaptık. Ertesi gün Samsun'u yaptık. Yine Samsun'un o devasa stadyumunda yaptık. Bu hafta da cumartesi günü Kahramanmaraş mitingimizi yapacağız. Hava şartları el verirse yine stadyumda yapacağız. Böylece büyük kongrelerimizi de hızlandırarak istiyoruz ki bu büyük kongrelerle büyük kongreye hazırlanalım. Ama derdimiz, teşkilatlarımızda sen-ben olayını bir kenara koyalım. Kanaat önderi olan arkadaşlarımızı tercih ederek bu il teşkilatlarımızı oluşturalım. Bunu özellikle de nefsi diye bağırarak yapmayalım. Burada bir davanın erleriysek davanın erleri olarak olaya yaklaşalım ve bakışımız da böyle olsun. Gönül sofrasını böyle kuralım." dedi.