DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya, partisinin 21 Mayıs'ta Gaziantep'te ilk mitingini yaparak seçim startı vereceğini açıkladı.Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda yapılacak ilk miting ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Gazianteplilere seslenecek.

Kaya, seçim takvimi kesinleşmemesine karşın, DEVA Partisi'nin sahada gördüğü yüksek ilgi nedeniyle seçmenle kucaklaşmaya erkenden başlayacağını kaydederek, 'Gaziantep gerek ekonomisi, gerek girişimciliği ile Türkiye'ye örnek olmuş bir kent. Partimiz de mitinglerine bu önemli kentten başlıyor. Bu da bizi gururlandırdı' dedi.

İl Başkanı Ertuğrul Kaya, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 21 Mayıs'taki mitingi öncesinde STK'ları ziyaret edip, iş dünyasıyla bir araya gelmesinin planlandığını belirtirken, 'Parti olarak Gaziantep'in ekonomisini, sanayisini, enerjisini çok önemsiyoruz. Bu nedenle Türkiye'ye her zaman örnek olmuş bir kentten çalışmalarımıza başlıyoruz. Gaziantep'ten alacağımız güç ve sinerjiyle Türkiye'de DEVA rüzgarının eseceğini herkes görecek' diye konuştu.