Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Y. İç Mimar Şeyma Bayar, 'Uzun zamandır uğraştığımız projemizi hayata geçirdiğimiz çok mutlu ve gururluyuz. Gazi şehrimize en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen her şeyi en üst çabayla yapacağız. Amacımız Gazi şehrimize çok güzel tasarımlar kazandırmak' dedi. Açılışta konuşan İç Mimar Merve Özaltın da , 'Dianart İç Mimarlık ofisimizi Gazi şehrimizin hizmetine açmamızın onurunu ve gururunu yasıyoruz. Gazi şehrimize ve mesleğimizde daha büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz' dedi. Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., Genel Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Yakar ise, 'Dianart İç Mimarlık ofisinin Gaziantep'e kültür, sanat ve mimari anlamında çok büyük değer katacağını söyledi.

DİANART İÇ MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI

Y. İç Mimar Şeyma Bayar ve İç Mimar Merve Özaltın'ın işletmesini yaptığı Dianart İç Mimarlık Ofisi hizmete açıldı. Sarıgüllük Mahallesinde hizmete açılan Dianart İç Mimarlık ofisinin açılışına; Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., Genel Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Yakar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Gazi Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tanrıöver'in yanı sıra, çok sayıda mimar, mühendis, işadamı ve sanayici ile Bayar ve Özaltın ailesinin yakınları katıldı.

AMACIMIZ GAZİ ŞEHRİMİZE ÇOK GÜZEL TASARIMLAR KAZANDIRMAK

Dianart İç Mimarlık ofisinin açılışında konuşan Y. İç Mimar Şeyma Bayar, 'Uzun zamandır uğraştığımız projemizi hayata geçirdiğimiz çok mutlu ve gururluyuz. Gaziantep'e böyle bir ofis kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gazi şehrimize en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen her şeyi en üst çabayla yapacağız. Bu ofisimi açmamızın amacı alışılagelmiş tasarımlarda sıyrılmak. Amacımız Gazi şehrimize çok güzel tasarımlar kazandırmak. Önümüzde çok uzun ve meşakkatli bir yol var. Heyecanla yürümeye başladığımız bu yolda bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz' dedi.

DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Dianart İç Mimarlık ofisinin açılışında konuşan İç Mimar Merve Özaltın da , 'Dianart İç Mimarlık ofisimizi Gazi şehrimizin hizmetine açmamızın onurunu ve gururunu yasıyoruz. Gazi şehrimize ve mesleğimizde daha büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz' dedi.

NİCE GÜZELLİKLERE VESİLE OLMASINI UMUT EDİYORUM

Dianart İç Mimarlık ofisinin açılışında konuşan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım da, 'İki genç girişimci kardeşimizin açmış olduğu iş yeri nice güzelliklere vesile olmasını umut ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.

HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ

Dianart İç Mimarlık ofisinin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Gazi Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tanrıöver de, 'Hem kültür ve turizm bakanlığı olarak hem Gazi Kültür A.Ş. olarak misyonlarımızdan bir tanesi de kültür, sanat, mimari ve tasarım alanlarında ki genç arkadaşlarımızın önüne açmak ve onlara destek olmak. Çünkü en önemli şey yetişmiş insan kaynağıdır. Her zaman desteklerimiz arkanızda olacak. Hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.

GAZİANTEP'E ÇOK BÜYÜK DEĞER KATACAK

Dianart İç Mimarlık ofisinin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., Genel Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Yakar ise, 'Açılan Dianart İç Mimarlık ofisinin Gaziantep'e kültür, sanat ve mimari anlamında çok büyük değer katacağına inanıyorum. Yolları açık olsun. Her türlü desteğimiz devam edecek' diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından iş yerinin kurdelesi kesildi ve açılış, ofisin gezilmesi ve ikram ile sona erdi.

BAHRİ UÇAR