Daha hızlı ve daha kaliteli üretime her zaman öncelik verdiklerine vurgu yapan Konukoğlu, 2021 yılı için planladıkları 250 milyon dolarlık yatırımın büyük bölümünü tamamladıklarına dikkati çekti. Konukoğlu, bu yıl tekstil, ambalaj ve çimento sektörlerinde teknoloji yenileme ve kapasite artırma; yenilenebilir enerji alanında da önemli ve büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

DİJİTALLEŞMEK HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ÖNEM ARZ EDİYOR


Dijital çağa uyum sürecinde teknoloji, AR-GE ve inovasyona odaklandıklarını belirten Konukoğlu, 'Dijital çağa uyum sürecinde Teknoloji, AR-GE ve inovasyon yatırımlarına odaklandık. Dijitalleşme bu dünyanın kaçınılmazları haline gelmiş durumda, pandemide bunu daha farklı gördük ve beklenenden daha hızlı bir şekilde bütün şirketlerimizi dijitalleştirme konusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Teknolojinin hızla geliştiği dünyada dijitalleşmek her zamankinden daha fazla önem arz ediyor. Gerekli olan dönüşümü bugünden gerçekleştirerek geleceğin dünyasına hazırlanıyoruz' dedi.

ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIP ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Daha hızlı ve daha kaliteli üretime her zaman öncelik verdiklerine vurgu yapan Konukoğlu, 2021 yılı için planladıkları 250 milyon dolarlık yatırımın büyük bölümünü tamamladıklarına dikkati çekti. Konukoğlu, bu yıl tekstil, ambalaj ve çimento sektörlerinde teknoloji yenileme ve kapasite artırma; yenilenebilir enerji alanında da önemli ve büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Sosyal kalkınmanın değerini iyi bildiklerini, bu alanda da gençlere eğitim ve sağlık alanında desteklerinin sürdüğünü anlatan Konukoğlu, 'Güçlü bir Türkiye için hep beraber üretmeye devam edeceğiz' dedi.