​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doyar, "HÜDA PAR’ın kazanması ve yetki alması demek mutlaka insanlarımızla beraber hepimizin kazanması demektir." dedi.

24 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmaya devam eden HÜDA PAR’ın Gaziantep milletvekili adayları, partilerinin ülke meselelerine bakışını ve çözüm önerilerini anlatarak, halktan destek talebinde bulunmaya devam ediyor.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Ali Doyar, beraberindeki partililerle birlikte tarihi Gaziler Caddesi esnafını ziyaret etti.

Ziyarette yoğun ilgiyle karşılanan HÜDA PAR Gaziantep milletvekili adayı Doyar, esnafla tek tek ilgilenip sohbet etti. Esnaf, milletvekili adayı Doyar’a yaşadıkları ekonomik sıkıntıları ve sorunlarını anlattı.

Doyar, esnafın HÜDA PAR’a büyük bir teveccüh gösterdiğini ve halkın mutlaka partilerinin de mecliste olmasını istediklerini söyledi.

Ziyaretin ardından HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında bir açıklama yapan Doyar, halkın partilerine sahip çıkacaklarına inandıklarını belirterek, ziyaretlerde esnafın HÜDA PAR’a büyük bir ilgi gösterdiğini belirtti.

Seçim süreci kapsamında yaptıkları ziyaretlerle ilgili bilgi veren Doyar, "Bu seçim sürecinde biz çeşitli kesimleri ziyaret ettik. Esnaflarımızı, tüccarları, sivil toplum kuruluşlarını, basın mensuplarını ve birçok kesimi ziyaret ettik, kendimizi ifade ettik. Onlarla görüş alışverişinde bulunduk ve onların görüşlerini aldık. Tabi sorunlarını dile getirenler çok oldu. Bunların üzerinden konuştuk ve değerlendirmelerde bulunduk. Tabi çeşitli sorunlar var. Hatta sorunları sürekli dile getiren bu kesimler bunların çözümü için tabi taleplerini dile getirdiler. Bunlarla ilgili görüşlerimizi ve yapabileceklerimizi söyledik. Bunları kamuoyuyla paylaştık. Bu konuda inşallah elimizden geleni yapmaya çalışacağız." dedi.

Ziyaretlerde esnafın HÜDA PAR’a büyük bir ilgi gösterdiğini ifade eden Doyar, "Zaten bizler halkımızla seçimden önce de sürekli iç içeydik. Bundan sonra da inşallah biz bir şekilde halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Fakat bu defa biz şunu gördük. Gittiğimiz her kesimden istisnasız olarak çok ciddi bir teveccüh ile karşılaştık. Gerçekten de çok ciddi bir teveccüh var. Şu ana kadar gittiğimiz her yerde bize büyük bir ilgi gösterildi." ifadelerini kullandı.

Halkın mutlaka HÜDA PAR’ı mecliste görmek istediğini vurgulayan Doyar, "HÜDA PAR’ın mutlaka halk kesimleri tarafından tanınması, desteklenmesi gerektiğini söylüyorlar. Özellikle HÜDA PAR’ın mutlaka ama mutlaka mecliste olması gerektiğini dile getirdiler. Ancak bu şekilde belki var olan siyasi anlayışın istikamet üzere değişmesi konusunda siyasi partilerin kendi aralarındaki münasebetleri de bir denge unsuru olacağı konusunda hem mecliste hem de siyaset kurumuna müspet manada çok şey katacak düşüncesiyle HÜDA PAR’ın mutlaka mecliste olması gerektiğini söylüyorlar. Tabi bunlar bir bakımdan bizi hem sevindiriyor hem de doğru üzüyor. Bizleri şu şekilde üzüyor. Şu ana kadar ki siyasi partilerin yaptıklarının dikkate aldığımızda aslında HÜDA PAR’ın belki çoktan beri mecliste olması gerektiğini, siyasi partiler içerisinde belki layık olduğu yere gelmesi konusunda da insan birazda üzülüyor." diye konuştu.

"HÜDA PAR’ın kazanması ve yetki alması demek mutlaka insanlarımızla beraber hepimizin kazanması demektir" diyen Doyar, son olarak şunları söyledi:

"Rabbimden temennim; inşallah bu seçimde HÜDA PAR’ın hak ettiği bu teveccühün karşılığında hem meclise girme hem de üstlendiği rolü artık rahat yönetebilme imkânına kavuşur. Rabbim inşallah bize hayırlı hizmetler nasip eder. Hem biz sahip olduğumuz bu özellikleri ve düşünceleri pratiğe yansıtma imkânı buluruz. Nihayetinde de ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim. HÜDA PAR ister meclise girsin ister farklı bir yetki alsın. Her ne yetki alırsa alsın bunu mutlaka hizmete dönüştürecektir ve hep beraberde insanlarımızla kazanmış olacağız."

İLKHA