Rixos Grand Ankara Otel'de gerçekleştirilen 7. Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Zirvesi Ödül Töreni’ne; Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ekonomi Bakanı Baş Danışmanı Mehmet Işkın, milletvekilleri, bürokratlar, STK temsilcileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Halı sektörünün parlayan yıldızı Flora Halı, aldığı ‘İnovasyon Ödülü’ ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Flora Halı’nın çok fazla talep gören ‘kolay temizlenebilir ROMANTİK serisi’ büyük beğeni topladı. İnovasyon ve AR-Ge çalışmalarına büyük önem veren Flora Halı, son olarak 7. Ekonomi, Zirvesi Ödül Töreni’nde ödüllendirildi.

safe clean teknolojisiyle Ödüle layık görülen Flora Halı nın plaketini ,Ankara Bölge Müdürü Emre Yücel KALKINMA BAKAN YARDIMCISI MEHMET CEYLAN DAN aldı.

7. Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Zirvesi Ödül Töreninin ardından 7 yıldır ekonomi basınının gündemine farklı bir soluk getirmeyi hedefleyen,Sİyaset ve iş dünyası ile ilgili tüm haber ve analizleri okuyucusuna tarafsız olarak yansıtan Ekonomize Dergisi, 7. yaşını görkemli bir törenle kutladı. AHMET YAVUZ