Ayakkabı ve terlik sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma adresi olan GAPSHOES Fuarı'nı değerlendiren Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce,29. Uluslararası GAPSHOES Fuarında ilklere sahne olacağını belirterek, “Ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren 40’a yakın işletmemiz ilk defa bu fuara katılacak. Fuarda Gaziantep’te hiç olamayan ayakkabı defilesi organizasyonu da gerçekleştireceğiz. Ayrıca bu fuarda ilk defa Gaziantep’te ödüllü ayakkabı tasarım yarışması düzenleyeceğiz” dedi.Fuarın Gaziantep ile ayakkabı ve terlik sektörüne çok katkı sağlayacağını belirten İnce, “Fuara yurt içinin yanı sıra yaklaşık 15 ülkeden katılım sağlanacak. Bizim hedef ülkelerimiz şuan Ortadoğu, Avrupa ve Rusya bölgesi. Bu bölgelerden profesyonel alıcıları Gaziantep’te ağırlayacağız. Fuarın profesyonel alıcıların çok olduğu bir ortamda gerçekleşeceğini bekliyoruz” dedi.

GAPSHOES FUARI 03-06 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK

İlki 2003 yılında gerçekleştirilen GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi FuarıTemmuz ayında 29. kez düzenlenecek. Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ayakkabıcılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Akort Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenecek 29. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), 03-06 Temmuz 2019 tarihleri arasında kapılarını Ortadoğu Fuar Merkezi'nde ziyaretçilere açacakAyakkabı ve terlik sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma adresi olan GAPSHOES Fuarı’na yurt içi yurt dışından yüzlerce firma, yüzlerce marka ürün ile katılacak.

40’A YAKIN İŞLETMEMİZ İLK DEFA FUARA KATILACAK

Ayakkabı ve terlik sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma adresi olan GAPSHOES Fuarı'nı değerlendiren Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce, “29. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), 03-06 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.Gaziantep ve Gaziantep Ayakkabıcılar Odası olarak GAPSHOES Fuarına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Artık babadan kalma yöntemlerle fuar devri bitti. Dijital  fuarlar çıkmaya başladı. Bu fuarın yaşaması için oda olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Tüm bileşenlerle Temmuz ayında güzel bir fuar gerçekleştireceğiz” dedi.

GAZİANTEP’TE İLK DEFA AYAKKABI TASARIM YARIŞMASI DÜZENLEYECEĞİZ

29. Uluslararası GAPSHOES Fuarında ayakkabı defilesi organizasyonu gerçekleştireceklerini belirten İnce, “Bizim ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren 40’a yakın işletmemiz ilk defa bu fuara katılacak. Bu firmaların yurt dışından bir müşterisinin ulaşım ve konaklama giderlerini karşılayacağız. GAPSHOES Fuarında Gaziantep’te hiç olamayan ayakkabı defilesi organizasyonu da gerçekleştireceğiz. Ulusal ajanslarla şuanda görüşüyoruz. Ayrıca bu fuarda ilk defa Gaziantep’te ödüllü ayakkabı tasarım yarışması düzenleyeceğiz” dedi.

GAZİANTEP İSTANBUL’DAN SONRA EN BÜYÜK İKİNCİ PAZAR

Fuarın Gaziantep ile ayakkabı ve terlik sektörüne çok katkı sağladığını belirten İnce, “Fuarın Gaziantep’e katkısı çok fazla. Çünkü ayakkabı sektörü Gaziantep’in olmazsa olmaz sektörlerinden bir tanesidir. Türkiye’de ayakkabı ve terlik üretiminin büyük kısmınıGaziantep tek başına yapıyor. Gaziantep ayakkabı ve terlik sektöründe İstanbul’dan sonra en büyük ikinci Pazar. Bu sektördeki pazarın canlı tutulması, hareketli olması, dinamiklerin güçlü olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

GAPSHOES FUARINA15 ÜLKEDEN KATILIM SAĞLANACAK

29. Uluslararası GAPSHOES Fuarına 15 ülkeden katılım sağlanacağını belirten İnce, “Türkiye’de faaliyet gösteren birleşik markaların tüm üyelerine, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu’nun faaliyet gösteren 80 ilin oda başkanlarına davetiye göndererek Gaziantep’teki fuara davet edeceğiz. Fuara yurt içinin yanı sıra yaklaşık 15 ülkeden katılım sağlanacak. Bizim hedef ülkelerimiz şuan Ortadoğu, Avrupa ve Rusya bölgesi. Bu bölgelerden profesyonel alıcıları Gaziantep’te ağırlayacağız. Fuarın bu sene şenlik havasında profesyonel alıcıların çok olduğu bir ortamda gerçekleşeceğini bekliyoruz.

BAHRİ UÇAR