Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Türkiye'nin bisiklet üretim sektöründe önde gelen ismi Belderia bisiklet fabrikasını ziyaret etti.

Belderia Yönetim Kurulu Başkanı Belen Derundere ve Belderia Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Derundere'nin karşıladığı heyet önce fabrika üretim alanlarını gezdi ve önümüzdeki günlerde yapılacak projeler ile ilgili görüşme yaptı.

Sağlık, inşaat, üretim ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Belderia Firması ürettiği bisikletlerle ve kullanıcıyla kurduğu duygusal bağ ile geçmişten bugüne bisikletseverlerin gözdesi olmaya devam ediyor,

1975 yılından bu güne Gaziantep üretimlerini sürdüren Belderia Bisiklet, 2020 yılında İzmir'de açılan Fabrika ile üretim kapasitesini arttırarak başta yurtiçi olmak üzere Avrupa ülkeleri ve Dünyanın bir çok ülkesine bisiklet ihracatı yapmaktadır. Her yaş gurubuna yönelik geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Belderia bisiklet Üretilen tüm ürünlerin, profesyonel ve amatör kullanıcılardan gelen talep ve öneriler dikkate alınarak üretim kriterlerini belirlenmektedir.