Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla '100. Yılda 100 Hayırsever' Kampanyası'nın ödül töreni gerçekleşti. Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen GASMEK, çocuk kütüphaneleri, Kent Arşivi, imar çalışmalarını ile Gazikültür A.Ş.'nin yazılı, görsel faaliyetleri ve Yeşil Şehir' başarısından övgüyle bahsetti.

Yaklaşık 1 milyar 500 milyon Türk Lirası yatırımla yapılacak 132 eğitim tesisinin 978 milyon Liralık kısmını hayırseverler tarafından karşılanacak. Kampanya kapsamında 122 hayırsever tarafından toplamda 2 bin 242 derslikli 97 okul, 2 spor salonu, 2 kütüphane, 200 kişilik pansiyon, 131 derslikli 25 adet 4-6 yaş kuran kursu, 3 yatılı kuran kursu ile bir Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ve bir Diyanet Gençlik Merkezi olmak üzere toplam 132 tesisin protokolü imzalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte çok sayıda milletvekili, STK temsilcileri ve hayırsever işadamları katıldığı ödül töreninde hayırsever işadamları Gaziantep eğitimine yaptıkları desteklerden dolayı eğitim madalyalarını aldı.



100. yılda 100 hayırsever kampanyası kapsamında Gaziantep eğitimine 2 adet 32 derslikli okul, 1 adet 24 derslikli okul, 1 adet spor salonu ve 1 adet de kütüphaneyi kazandıran kentin kadirşinas ailelerinden Hayırsever SANKO Holding Ailesi adına ödülü Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Konukoğlu ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri aldı.

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Konukoğlu ve yönetim kurulu üyeleri



Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, eğitim ödülünü AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel'den aldı.

Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar



Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya ödülünü AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'dan aldı.

Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsun Altunkaya



Köksan Holding İhracat Direktörü Serhat Tümer, kampaynyaya yaptığı katkılardan dolayı eğitim madalyasını Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den aldı.

Köksan Holding İhracat Direktörü Serhat Tümer



Gaziantep'in önemli firmalarından birisi olan Erdemoğlu Holding'in Yönetim Kurulu İbrahim Erdemoğlu, eğitim madalyasını Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den aldı.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu İbrahim Erdemoğlu



Grand Halı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Güzel ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güzel, hem Grand Halı hem de Güzel ailesinin eğitime yaptığı katkılardan dolayı ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül ve AK Parti Gaziantep Millervekili Mehmet Erdoğan'dan aldı.

Grand Halı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Güzel ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güzel



Altunova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Altunova, Gaziantep eğitimi için bulunduğu katkılardan dolayı ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül ve AK Parti Gaziantep Millervekili Müslüm Yüksel'den aldı.

Altunova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Altunova



Eruslu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Eruslu, eğitim ödülünü AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den aldı.

Eruslu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Eruslu



Uzun yıllardır Gaziantep eğitmi için çaba sarf eden Gülsan Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu'na ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin verdi.

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu



Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu, ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den aldı.

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu



Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, eğitime sunduğu katkılardan dolayı eğitim madalyası Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den aldı.

Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan



Kara Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kara ve Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kara, 100. yılda 100 hayırsever kampanyasına katkıda bulundukları için ödüllerini Gaziantep Valisi Davut Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak'tan aldı.

Kara Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara



Kartal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, eğitim madalyasını AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den aldı.

Kartal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan



Tiryaki Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, ödülünü Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdullah Nejat koçer ve Müslüm Yüksel'den aldı.

Tiryaki Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu



Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, eğitim ödülü madalyasını Gaziantep Valisi Davut Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu'ndan aldı.

Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü



Sanat Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özdağlı, Gaziantep eğitimi için katkılarından dolayı ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den aldı.

Sanat Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özdağlı



MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, ödülünü Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den aldı.

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat



Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, eğitim ödülü madalyasını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den aldı.

Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban



Melike Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep eğitmi için katkıda bulunmalarından dolayı eğitim madalyasını Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den aldı.

Melike Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek



Uslu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Uslu ve ailesi, eğitim madalyası ödülünü AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den aldı.

Uslu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Uslu ve ailesi



Ünal Sentetik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Özkeçeci'ye eğitim madalyası ödülünü AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer verdi.

Ünal Sentetik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Özkeçeci



Şireci Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şireci eğitim ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den aldı.

Şireci Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şireci



Akın Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, eğitim madalyası ödülünü AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer ve Gaziantep Büyükşeir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den aldı.

Akın Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı