Kaza, İpekyolu yolu olarak bilinen D 400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahimli Mahallesi istikametinden şehir merkezi istikametine gitmekte olan Ali Eren Polatdemir (23) yönetimindeki 27 KN 911 plakalı otomobil, Polatdemir'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil önce orta refüje, ardından da elektrik direğine ve ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ortadan ikiye bölündü. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde otomobil sürücüsü Polatdemir'in ve yanındaki arkadaşı Kadir Güneş'in (25) hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan otomobildeki Serkan Kaya ve Ümit Avlık ise sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polatdemir ve Güneş'in cenazeleri, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hurdaya dönen araç çekiciyle olay yerinden kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.