Gazişehir yeni sezon öncesi birinci etap kamp çalışmasına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla start verdi.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Gazişehir diğer yandan bir hafta boyunca kendi tesislerinde kamp çalışmalarına devam edecek. Oradaki çalışmalar son bulduktan sonra 14 Temmuz tarihinde Topuk Yaylası tesislerine geçerek çalışmalarını orada sürdürecek.

Öte yandan Gazişehir’de takımdan gidecek isimlerde belli olmaya başladı. Teknik patron Sumudica’nın takımda düşünmediği futbolcularla yollar ayrılıyor. Teknik ekibin raporu doğrultusunda Del Valle, Ahmet Kesim ve Nihat Şahin ile yollar ayrıldı. Kiralık olarak forma giyen Oğulcan Çağlayan’da Rizespor’a döndü. Takım içinde Günay Güvenç ve Mehmet Erdem Uğurlu ile yeni sözleşme yapıldı.

Transfer Harekâtı

Gazişehir’de yeni sezonun kadrosu da şekillenmeye başladı. Teknik patron Sumudica’nın istediği futbolcularla görüşme yapan yönetim  transfer’de hızlandı. Samuel Edouk, Romanyta milli takım Silviu Lung, Mustafa Pektemek ile görüşmeler devam ederken kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor. Yönetim yine de transfer konusunda aceleci davranıp hata yapmak istemiyor. Özellikle yabancı oyuncu transferi kur farkında dolayı çok zor durumda.