GKV Özel Okulları’nın TSE tarafından tescillenen covıd-19 önlemleriyle yüz yüze eğitim sorunsuz bir şekilde devam ederken uşaktan eğitim uygulamasının da başarıyla sürdüğünü açıklayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki öğrencilerin sağlıklı bir ortamda en iyi şekilde eğitim alabilmesi için alınan tedbirlerin ve teknolojinin bütün imkanlarından yararlandıklarını sözlerine ekledi.

Öğrenci, öğretmen ve insan sağlığının öncelikli olduğuna dikkat çeken  GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “Okullarımızda sağlık personellerimiz görevlerinin başında. Tek kişilik sıralarda “Mesafe, Maske ve Temizlik” kurallarına titizlikle uyulmaktadır.

GKV Özel Okulları bünyesinde oluşturduğumuz Covid-19 Uygulama \ İzleme\ Denetleme Komisyonu TSE'nin belirlediği, “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı”nda yer alan kriterleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Okulum Temiz Belgesi’ne sahiptir. GKV Özel Okullarında Covid-19 salgının önlenmesine yönelik uyguladığımız tescillenen önlemlerimizle sağlıklı bir ortamda, geçmiş yıllarda olduğu gibi, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında da, Milli Eğitim Bakanlığımızın belirlediği sınıflarla ve alınan önlemlerle kesintisiz devam eden yüz yüze ve online eğitimlerimizle birlikte önemli başarılar elde etmeye devam edeceğiz.” dedi.