Genel kurula Gaziantep MHP Milletvekili Muhittin Taşdoğan, kurum paydaşları olan Gaziantep YMM Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Alpay, Gaziantep Vergi İdaresi Başkanı Halil Tekin, Gaziantep Defterdarı Metin Tamkoç, SGK Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun, Kilis SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş’ın yanı sıra, CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Coşkun Atalamış, MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Aziz Yücel, AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, TÜRMOB Genel Merkez yönetimi ve çok sayıda meslek mensubu meslek mensubu katıldı.

Genel Kurul açılış konuşması yapan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay “çalışma süreci içerisinde desteklerini esirgemeyen Resmi Kurum müdürlerimize, siyasilerimize ve meslek mensuplarına ve odamız adına teşekkür ediyorum” sözleriyle başladı.

Özbay Muhasebe mesleğinde uzlaşma, birlikte yönetme kültürünün oluşması yönünde var gücüyle gayret gösterdiklerini vurgulayarak,” Uzlaşma kültürünü paydaş kurumlarla da oluşturduk, bu anlamda Türkiye’de bir ilk olduk. Meslektaşlarımızın odaya ilettiği sorunları paydaş gruplarla paylaşarak çözülmesini sağladık.Ben değil biz anlayışı ile odamızı yönetmeye çalıştık.Bu çalışma dönemimiz içerisinde katkı ve görev ve sorumlulukları ile görev yapan kurul vekomisyon üyelerimize,özverili çalışan oda çalışanlarımıza teşekkür ederim.Genel Kurulumuzun ülkemize,meslek camiamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan ise yaptığı konuşmada her ne zaman bir muhasebe konusunda sorunumuz olduysa Muhasebeciler odasına gittiğimizde sorunu çözebilecek her zaman hazır bir konumda olduklarını bize gösterdiler. Özellikle paydaş resmi kurumlarla birliktelikleride Türkiye’de örnek gösterilecek bir durumdur. Birlikte yönetme kültürünün bundan böyle de devam edeceğini umut ediyorum. Mesleki sorunlarla ilgili TBMM gündemine getirilmesi hususunda geçmişte nasıl yardımcı olduysak bundan sonra da meclisgündemine getireceğiz. Dedi.

Daha sonra  sırasıylaAday grupları Dinamik Muhasebe Grubu adına Hakan Özseven, Aktif Muhasebe Grubu adına Mehmet Taşkın, Değişim Muhasebe grubu adına Hikmet Güneş, Aksiyon Muhasebe Grubu adına SelaTunçer birer söz alarak seçim beyannamelerini okudular.

15 Haziran 2019 Cumartesi Genel Kurulu Görüşmelerinden sonra 16 Haziran 2019 Pazar günü Gaziantep Muhasebeciler Odası’nda seçime geçildi.

Yapılan seçim sonucu Yönetim Kurulu Hakan Özseven başkanlığında Dinamik Muhasebe Grubu 3 üye, Sela Tunçer başkanlığında Aksiyon Muhasebe Grubu 2 üye, Mehmet Taşkın başkanlığında Aktif Muhasebe Grubu 1 üye, Hikmet Güneş başkanlığında Değişim Muhasebe Grubu 1 üye ‘den oluştu.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ise şu üyelerden oluştu:Hakan Özseven - Dinamik Muhasebe Grubu

Seddar Büyükkömürcü– Dinamik Muhasebe Grubu

Arzu Çınar Tazeoğlu– Dinamik Muhasebe Grubu

Şıh Mehmet Taşkın - Aktif Muhasebe Grubu

Sela Tunçer - Aksiyon Muhasebe Grubu

Necmettin Taşci - Aksiyon Muhasebe Grubu

Hikmet Güneş -Değişim Muhasebe Grubu

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ilk Yönetim Kurulu toplantısında ise Yönetim Kurulu Başkanı seçilecek ve oda yönetimi görevlendirmeleri yapılacak.

BÜLTEN