Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur;bayramlarda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun ve özel bir şekilde yaşandığını ve bu özel günlerin büyük bir heyecanla beklendiğini belirterek mübarek Kurban Bayramı’nın huzura ve mutluluğa vesile olması temennisinde bulundular.

Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan GTO Başkanları Yıldırım ve Teymur, "Bayramlar, toplumsal dayanışmanın, yardımlaşmanın ve farklı renklerin oluşturduğu ahengin en güzel örneğidir. Bu özel günlerde millet olarak birbirimize olan sevgimizin ve saygımızın ne denli yüksek olduğunu bir kez daha idrak ediyor, bu bilinci tüm yaşantımıza yaymaya çalışıyoruz.” dediler.

Kurban Bayramı’nın ülkemizin içinde bulunduğu zorlu sürecin atlatılmasına, huzur ve refaha kavuşmasına vesile olmasını temenni eden GTO Başkanları, “Ülke olarak zorlu günlerden geçiyoruz. Ekonomimize yapılan saldırılara birlik, beraberlik ve dik duruşumuzla karşılık verdik.  Devletimiz ve milletimiz için durmadan çalışacağız, üretmeye devam edeceğiz ve tek yürek hâlinde sorunları bertaraf edeceğiz.

Bu bayram İslam âlemi için çok önemli ve anlamlıdır. Bölüşmek, paylaşmak, ikramda bulunup dar gününde muhtaçlara bir can suyu olmak bir insanlık düsturudur. Dinî inancımız ve kültürümüz gereği kardeşçe ve birlik içinde yaşamak olmazsa olmazımızdır. Her ne kadar dargınlıklarımız, küskünlüklerimiz ve ters düştüğümüz konular olsa da; bir olmanın, toplumsal dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini sergileyebiliyoruz. Sahip olduğumuz bu eşsiz anlayış ve bilinç sorunların üstesinden gelmemizi sağlayacak yegâne anahtardır.” şeklinde konuştular.

Ülke ve milletçe huzur dolu nice bayramlara ulaşmayı temenni eden GTO Başkanları, “Bütün meclis üyelerimizin, komite üyelerimizin, Odamıza kayıtlı üyelerimizin, iş dünyamızın ve aziz hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın güzellik, iyilik ve mutluluk içerisinde geçmesini diliyoruz." dediler.

BÜLTEN