Açılış töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, 'Gaziantep hayır hasenatın çok olduğu bir şehir. '100.Yılda 100 Hayırsever' kampanyasında finale doğru yaklaştık. 3 Aralık'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla İstanbul'da ödül törenimiz olacak. Eğitime destek verenleri taçlandıracağız. Bu anlamda her bir hayırseverimize teşekkür ediyoruz' dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, 'Bu tesis buraya sağlık ve şifa getirecek, dua getirecek, huzur getirecek. Bu tesislerle birlikte güvenli, huzurlu, mutlu, akıllı, yeşil ve sağlıklı şehir olacağız' dedi.

HATİCE-MEHMET TAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Hayırsever Mehmet Tan tarafından yaptırılan Hatice-Mehmet Tan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun açılışı gerçekleşti. Açılış törenine; Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hayırsever Tan ailesi ile protokol üyeleri katıldı. Açılış töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, 'Gaziantep hayır hasenatın çok olduğu bir şehir. '100.Yılda 100 Hayırsever' kampanyasında finale doğru yaklaştık. 3 Aralık'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla İstanbul'da ödül törenimiz olacak. Eğitime destek verenleri taçlandıracağız. Bu anlamda her bir hayırseverimize teşekkür ediyoruz' dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, 'Bu tesis buraya sağlık ve şifa getirecek, dua getirecek, huzur getirecek. Bu tesislerle birlikte güvenli, huzurlu, mutlu, akıllı, yeşil ve sağlıklı şehir olacağız' dedi.

GAZİANTEP HAYIR HASENATIN ÇOK OLDUĞU BİR ŞEHİR

Açılış töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, 'Gaziantep hayır hasenatın çok olduğu bir şehir. '100.Yılda 100 Hayırsever' kampanyasında finale doğru yaklaştık. 3 Aralık'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla İstanbul'da ödül törenimiz olacak. Eğitime destek verenleri taçlandıracağız. Eğitim, sağlık, taziye evleri olmak üzere her alanda hayırseverin katkılarını görüyoruz. Bir şey yapmak çok önemli ama yapılanın farkına varılmak daha da önemli. Bu anlamda her bir hayırseverimize teşekkür ediyoruz. Sağlık tesisin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

BU TESİS BURAYA SAĞLIK, ŞİF VE DUA GETİRECEK

Açılış töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Bşk Fatma Şahin ise, 'Sosyal barışı sağlama adına verilen destekler ve yapılan çalışmalar toplumda huzur ve barışı sağlıyor, toplumda sosyal adaleti sağlıyor. Zengin ile fakir arasındaki makası kapatıyor. Bu yapılan çalışmalar bu bölge için çok önemli. Şehrin sağlıklı büyümesi lazım, sağlıklı büyümek de o şehre ait konut ihtiyaçlarını gidermek gerekiyor. Çocukların eğitiminden ailelerin sağlık hizmetine kadar ulaşılabilir ve kaliteli hizmet sosyal devletin anlayışı. Bu tesis buraya sağlık ve şifa getirecek, dua getirecek, huzur getirecek. Bu tesislerle birlikte güvenli, huzurlu, mutlu, akıllı, yeşil ve sağlıklı şehir olacağız' dedi.

BAHRİ UÇAR