Havalimanına inşa ettirilecek olan Kaplan Kardeşler Camisinin protokol imza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te birçok hayır işleri gerçekleştiren Kaplan ailesine teşekkür etti. Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan ise, 'Bizler bu ülkede kazanıyoruz bu ülkenin her karışına ve insanlarına hizmet etmekte hepimizin ortak görevidir' dedi.

HAYIRSEVER KAPLAN KARDEŞLER, HAVALİMANI'NA CAMİİ İNŞA ETTİRECEK

Gaziantep Havalimanına inşa ettirilecek olan Kaplan Kardeşler Camisinin protokolü imzalandı. İmza protokolüne: Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İl Müftüsü Dr Hüseyin Hazırlar, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Hacı Mihdi Kapla, Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan ve kaplan ailesinin ileri gelenleri katıldı.

VALİ GÜL VE ŞAHİN'DEN KAPLAN AİLESİNE TEŞEKKÜR

İmza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te birçok hayır işleri gerçekleştiren Kaplan ailesine teşekkür etti. Vali Gül, 'Gaziantep Havalimanının cami sorunu hayırseverimiz Kaplan Kardeşler tarafından çözülüyor. Her yıl milyonlarca yolcuya hizmet veren alanımız, uluslararası uçuşlara da ev sahipliği yapıyor. Katkılarından dolayı Kaplan ailesine teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

BU ÜLKENİN İNSANLARINA HİZMET ETMEKTE HEPİMİZİN ORTAK GÖREVİDİR

Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan ise, 'Bugün imzaladığımız Gaziantep Havalimanı camisinin inşaat protokolünü Allah tamamlamamızı nasip etsin. Bizler elbette bu ülkede kazanıyoruz bu ülkenin her karışına ve insanlarına hizmet etmekte hepimizin ortak görevidir' dedi.