AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı hafta sonu yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Konferans Salon’unda yapılan toplantıda konuşan AK Parti Gaziantep İl Başkanı M. Eyüp Özkeçeci, yerel seçimlerde 9 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 10 belediyenin de hepsini alacaklarını belirterek, “Gecesini gündüzüne katıp, uyku nedir bilmeyen bir liderimiz var. Verilen nöbeti ihmal edersek vebali çok büyük. Hepimizin omzunda büyük bir sorumluluk var,çok çalışmak zorundayız,Gaziantep sizden görev bekliyor. Dolayısıyla Türkiye sizden görev bekliyor. Kısa bir süre sonra yerel seçimler başlıyor, yerel seçimler bizim için önemli. Oğuzeli teşkilatımız boynu bükük oturuyor. Belediye başkanlığımız olmayan ilçemiz Oğuzeli ilçemiz. Büyükşehir, ilçe belediyeleri olmak üzere 10’da 10 yapmak zorundayız. Bunu başaracağınıza inanıyorum”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Ak Parti, Türkiye’de siyaset yapma geleneğini değiştirmiştir. Dünyada siyaset yapma modelini değiştirmiştir. Ak Parti, ben değil biz diyenlerin partisiyiz. Biz, halka hizmet etme anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Ak Parti’nin rakibi yine Ak Parti’dir. Başka hiçbir parti bizim rakibimiz olamaz” dedi.

AK PARTİ GAZİANTEP GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı hafta sonu yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Konferans Salon’unda yapılan toplantıya; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,AK Parti Gaziantep İl Başkanı M. Eyüp Özkeçeci ve partililer katıldı.

GAZİANTEP’TE 10 BELEDİYEYİ DE ALACAĞIZ

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Gaziantep İl Başkanı M. Eyüp Özkeçeci, yerel seçimlerde 9 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 10 belediyenin de hepsini alacaklarını belirterek, “24 Haziran Seçimlerinden yüzümüzün akıyla, Gaziantep’e yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. 24 Haziran Seçimlerinde Gaziantep ve bu teşkilatlar kendine yakışanı yaptı. Gecesini gündüzüne katarak, sokak sokak, dükkandükkan gezerek bu dava, bu parti için oy istediler. Seçimlerde Türkiye’nin 10 puan üzerinde oy aldık. Çalışma bitmedi, Gaziantep’in 9 ilçe ve İl Teşkilatları, yarın seçim var denilse seçimlere hazırlar. Bunu bizlerde, genel merkezimizde biliyor. Gaziantep’e inanıyor, güveniyorlar. Sizler, genel merkezimizin gözünde birer kahramansınız.  Yavuzeli İlçemiz, 9 ilçemiz arasında en fazla oy alan ilçemizdir. İlçe Başkanımızı kutluyorum. Hepimiz çalışmak zorundayız, gecesini gündüzüne katıp,uyku nedir bilmeyen bir liderimiz var. Verilen nöbeti ihmal edersek vebali çok büyük. Hepimizin omzunda büyük bir sorumluluk var, çalışmak zorundayız. Gaziantep sizden görev bekliyor. Dolayısıyla Türkiye sizden görev bekliyor. Siyaset, gönül kazanma işidir. Tüm teşkilatımız gönül kazandı, bunu çok iyi yapıyoruz. Kısa bir süre sonra yerel seçimler başlıyor, yerel seçimler bizim için önemli. Oğuzeli teşkilatımız boynu bükük oturuyor. Belediye başkanlığımız olmayan ilçemiz Oğuzeli ilçemiz. Büyükşehir, ilçe belediyeleri olmak üzere 10’da 10 yapmak zorundayız” dedi.

YEREL SEÇİMLERİ GAZİANTEP’E YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE TAMAMLAYACAĞIZ

Yerel seçimleri, Gaziantep’e yakışır bir şekilde tamamlayacaklarını belirten Özkeçeci, “Bir hedefimiz var, bu hedefler 2023, 2071 hedefleri. Bu hedefler doğrultusunda çalışmak durumundayız. Bizler uyku uyumayan bir liderin burada, yerelde temsilcisiyiz.  Hepiniz yerelde birer Recep Tayyip Erdoğan temsilcisisiniz. Yerel seçimler geliyor, bu seçimler daha önemli. Biz burada kendimizin hukuklarını korumak zorundayız. Hem kendi hukukumuzu hem de dava arkadaşlarımızın hukukunu. Dün Teşkilat Başkanımız bizimleydi. Şuanda seçilmiş olan tüm belediye başkanlarımızın hukukunu biz koruyacağız. Seçim Mart ayında yapılacak, günü belli değil. Genel merkezimiz ne derse o olacak. Taşra ilçelerimizde aday adayları çıkmaya başladı. Kimin nasibinde varsa o aday başkan olacak. Seçilmiş olan başkanlarımızın hukukunu koruyacağız. Aday adaylarımızdan, teşkilatımızdan kimse partimizin hukukuna yakışmayan bir hareket yapmadı. Reis startı verdi. Dün Isparta’daydı, 81 ili tek tek gezecek. Mart ayına kadar Gazianteplilerle buluşacak. Biz bu yerel seçimleri kendimize, Gaziantep’e yakışır bir şekilde tamamlayacağız. Ülkemiz üzerine saldırılar var, BM’de ‘Dünya beşten büyüktür’ diyen bir lider var. Kimsenin işine gelmiyor bu. Dünya beşten büyük, bunu diyebilen tek lider Recep Tayyip Erdoğan var. Onun arkasında durmak zorundayız. Gaziantep 8 vekil çıkardı, sizlerin ve milletimizin hizmetkarı olacaklar. Abdulhamit Gül bakanımız, Cumhurbaşkanımızın taktiri ile vekillikten istifa ederek yeniden Adalet Bakanı oldu. Bu sizler sayesinde oldu, 24 Haziran seçimlerindeki başarımızı yerel seçimlerde de tekrarlamak zorundayız. Bunu başaracağınıza inanıyorum” diye konuştu.

AK PARTİ’NİN RAKİBİ YİNE AK PARTİ’DİR

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde Ak Parti ailesi olarak hedefimize gidiyoruz. Hedefimiz dünyanın 10 ekonomisinden biri olmak. Ak Parti, Türkiye’de siyaset yapma geleneğini değiştirmiştir. Dünyada siyaset yapma modelini değiştirmiştir. Ak Parti, ben değil biz diyenlerin partisiyiz. Biz, halka hizmet etme anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Milletvekillerimiz ile parlamentoda hukuk devleti olma yolunda çalışmalar yapıyoruz.15 Temmuz gecesi oynanan oyunların nasıl bozulduğunu görenlerin bir gecede nasıl dolar darbesi ile milletin cebine dokunmaya çalıştığını gördük. Onların bilemediği bir şey var. Bir Gaziantep ruhu var. Hazine ve Maliye’den sorumlu bakanımız, ‘Enflasyon ile Topyekun Mücadele’ dedi. Ak Parti 2002 yılında enflasyona diz çöktürmüştür. Birileri çiftçinin, esnafın, sabit gelirlinin cebiyle oynayarak, Ak Parti üzerinde başka bir oyunu oynamaya çalışırken Gaziantep, enflasyonla mücadelede ben de varım dedi. Gaziantep ve Türkiye kazanacak. En büyük gücümüz teşkilatlarımız, sizlerden güç alıyoruz. Siz bizim elimiz, ayağımız, gözümüz ve kulağımızsınız. Bu şehrin yerel kalkınma sorunu yok. Başarıda uyum ve güven çok önemli.  Siyaset yolculuğu uyum ve güven yolculuğudur. Siyasetin limanı güzel ahlaktır. Ak Parti’nin rakibi yine Ak Parti’dir. Başka hiçbir parti bizim rakibimiz olamaz” dedi.

BU MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Pati Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Ak Parti teşkilatı bugün çok büyük bir mücadele veriyor.  Bu mücadele ilk kurulduğu gün de verildi şimdi de veriliyor. Rahip Brunsonu içeriye attık. Bu adam yine terör örgütleri ile görüştü. Amerika bu adamı dünyanın en masum insanı olarak gördü. Biz iki yıl göz altında tuttuk ve yargıladık. Uluslar arası yasaya göre işlediği suçun cezası üç yıl 15 gündür. Cezasını kestik. Süresi doldu çekti gitti. Brunsonu içeri aldığımızda muhalefetten bir baskı geldi. Brunsonu genel başkanımız içerde tutmadı. Hukuk devletinin gerekleri doğrultusunda içerde tutuldu. Ve salındığında da yine muhalefet neden bırakıyorsunuz bu adam yüzünden dolar bu kadar yükseldi demeye başladı. Amaçları hükümeti nasıl yıpratırız. Bize düşman devletlerin tek derdi şuydu. Brunson ceza alırsa Türkiye’deki diğer casuslarımız ne olacak. Onlar da ceza mı alacak korkusu sardı. Buradan sesleniyorum hepsi bir bir cezasını alacak. Bize düşen duruşumuzu bozmamak. Yeni bir seçime gidiyoruz. Bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Yarışacağız, aday olacağı, görev alacağız ya da almayacağız. Bu bir nasip meselesi. Azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TEDBİRLER DAHA DA ARTACAK

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu ise, “Ekonomik bir tehditle karşı karşıyaydık. Bu tehdidin de kontrol altına alındığını görüyoruz. Bizler de sahadayız, insanlara yansımasını görüyoruz. İnsanların nabzını tutmaya çalışıyoruz. Sahanın nabzını tutmak bizlerin görevidir.  Sanayicilerimizin de desteği konusunda adımlar atıldı. Pazarların kontrolü konusunda denetimler sıklaştırıldı. Ekonomik tedbirler alında ve takip ediliyor. Bu tedbirler önümüzdeki günlerde daha da artacak” dedi.

YEREL SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Kirazoğlu, “Önümüzde yerel seçimler var. AK Partiye gönül vermiş herkesi bu demokratik yarışa davet ediyoruz. Kimsenin AK Partinin kadroları ile ilgili ortaya olumsuz bir şey koymasına izin vermeyeceğiz. Herkesin aday olma hakkı vardır. Aday adaylığı herkesin hakkıdır. Bu konuda tek yetkili merci vardır o da Cumhurbaşkanımızdır.  Bu seçim süreci bizim için çok önemli. Sürece çok sıkı asılmamız gerekiyor. 24 Haziran başarısının zaferini taçlandırmamız gerekiyor. Bu yüzden kapı kapı gezeceğiz. AK Parti’nin bu güne değin yaptığı her şeyi doğru bir şekilde anlatması gerekiyor. Bu seçim bizim için çok önemli hepimiz elimizi taşın altına koyacağız” diye konuştu.

TÜRKİYE 10 AĞUSTOS'U UNUTMAYACAKTIR

Toplantida konusan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, "10 Ağustos'ta Türkiye yeni bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Bu sefer ekonomik darbe girişimiydi. Piyasalar ve bizler gece yatağımızda uyurken birileri bizim döviz piyasamıza müdahale etmeye başladı. Hedeflerinde Türkiye'de ekonomik kriz çıkartmak ve dövizde manipülasyon yapmaktı. Dün doğuda, güneydoğuda Türkiye'nin başına terörle bela olanlar, Türkiye'yi bölmeye çalışanlar yine dün 15 Temmuz'da FETÖ ile birlikte hain darbe girişiminde bulunarak istila etmeye çalışanlar bu sefer 10 Ağustos'ta döviz piyasalarımıza müdahale ile geldiler ancak başarılı olamadılar. Şu ana kadar bütün tedbirler alınarak onların yapmak istediği ekonomik krizi bertaraf etmek için hükümetimiz çok başarılı bir süreç yönetti. Çok önemli süreci hep birlikte yönettik. İstenilen şey ekonomik krizin çıkması ve krizin genişlemesiydi. Hedef krizin çıkmasıyla birlikte yerel seçimlerdi. Türkiye'de kriz çıksın AK Parti gitsin diyen bir zihniyet var. Kendi ülkesinde kriz çıkmasını isteyen haindir. 2 ay içerisinde çok hızlı bir toparlanma yaşadık. Beklentimizin ötesinde yeni hükümet sistemimizin faydası olarak bakanlıklarımız çok hızlı bir şekilde tedbirlerini aldılar. Bizim Ankara'ya götürmüş olduğumuz 12 maddelik raporun bir hafta içerisinde 7 maddesi çok hızlı bir şekilde hayata geçirildi. Bu hükümet sisteminin faydasını bu sıkıntıda görmüş olduk. İyileşme hızla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda piyasalar daha istikrarlı ve daha yapıcı bir hale gelecek. Türkiye terörle mücadelede kaybettiği şehitleri, gazileri unutmadıysa, Türkiye 15 Temmuz'u nasıl unutmadıysa 10 Ağustos'u da unutmayacaktır" dedi.

YEREL SEÇİMLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Toplantida konusan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer: "Çok önemli hassas bir döneme giriyoruz. Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler bizim için çok önemli. Onun için mücadelemizi yaparken partimize, kendimize yakışır şekilde hareket etmemiz gerekir. Nefsimizi birazcık dizginlememiz lazım. Fitneye, fesata meydan vermemiz lazım. Bu bizim için çok önemli. Kimin  kısmetinde muhtar yazıyorsa o muhtar olur. Kimin kısmetinde belediye başkanı yazıyorsa o belediye başkanı olur. Onun için Allah'ın takdirini gözden kaçırmamak gerekir" diye konuştu.

BAHRİ UÇAR