Günümüzde teknolojinin gelişimi farklı alanlarda kolaylığın elde edilmesine destek olmaktadır. Tercüme Ofisi olarak sunduğumuz hizmetlerimizde kaliteli ve hatasız çevirileri uzman kadromuz gerçekleştirmektedir. Aspa Tercüme olarak her bir çeviri için titiz çalışmalara yer verirken günümüz teknolojisi ile büromuza da kolaylıkla ulaşmanız mümkün olmaktadır. Haftanın yedi günü ve günün yirmi dört saati boyunca alabileceğiniz hizmetlerden yararlanarak her daim çeviri metninizi Aspa Tercüme merkezi büromuza ulaştırabilirsiniz.

Online olarak gerçekleştirilebilecek olan tercüme işlemlerinde konusunda profesyonel olan tercümanlarımızdan yararlanabilirsiniz. Yabancı dil tercüme merkezi olarak sunduğumuz hizmetlerimizde hatasız ve kaliteli çevirilere sahip olmanızı sağlıyoruz.

Farklı kaynak ve hedef dil çevirilerinde hizmet sunan tercümanlık büromuz yılların deneyimi ile ihtiyaca uygun olan hizmetten de faydalanmanızı sağlamaktadır. Yeminli ve noter onaylı olarak da yapılmakta olan tercümanlık hizmetlerinde görevimizin öneminin bilincine olup buna uygun olan sorumluluk ile çevirileri gerçekleştirmekteyiz.

Hukuki, akademik, tıbbi, teknik, medikal, resmi gibi birçok farklı metin çevirisinin yanı sıra pazarlamadan pasaportta kadar her bir çeviri desteğinde en uygun fiyat garantisi ile kaliteli hizmetten yararlanmanız sağlanır. Uzmanlık bilgisine ihtiyaç duyulan tüm belgelerin hedef ve kaynak dili belirlenerek çevrilmesinde profesyonel hizmet sunan yeminli tercümanlarımızdan destek almanız da mümkün olur.

Noter Yeminli Tercüme Hizmetleri

Tercüme hizmetlerinde kaliteli ve hatasız olan tercümanlık hizmetini alırken gerekli olan kontrol işlemlerine yer açıyoruz. Profesyonel tercümanlarımız tarafından yapılan metin çeviri işlemleri sonrasında editörlerimiz kontrollerini yaparak hatasız olduğunu onaylar. Yapılacak olan tüm metin çeviri hizmetlerinde aynı titizlik ile çalışılarak ihtiyacın doğru şekilde karşılanmasına destek oluyoruz.

Tercüme merkezi olarak sunduğumuz hizmetlerde aynı zamanda yeminli ya da noter onaylı tercüman desteğinden de yararlanabilirsiniz. Yeminli tercümanlarımız tarafından gerçekleştirilerek kaşe ve imzalı olarak hazırlanacak olan çevirilerin yanı sıra hazırlanan çevirilerin noter onayının da alınmasını sağlamaktayız.

Noter onaylı yeminli tercüme hizmetinin alınması özellikle resmi kamu kurumları ve kuruluşlar için gerekli olan belgelerdir. Online tercüme hizmetini sunmakta olan Aspa Tercüme haftanın yedi günü ve günün yirmi dört saati destek vermektedir.

Tüm farklı dil tercüme hizmetlerinde konusunda profesyonelliği bulunmasının yanı sıra deneyimli ekibimizden yararlanmanız sağlamaktadır. İhtiyacınıza uygun özelliklere sahip olan yabancı dil online çeviri hizmetlerinde kontrollerin tamamlanması sonrasında hazırlanan belgeniz elektronik postanın yanı sıra dilerseniz kargo ile de belirtiğiniz adrese gönderimler yapılmaktadır.

Profesyonel Online Tercüme Merkezi

Tercüme merkezi tarafından sunulacak olan metin çeviri hizmetlerinde online işlemlerden yararlanabilirsiniz. Profesyonel hizmet kalitesini sunan Aspa Tercüme merkezimiz belgelerin alımı ve gönderim işlemlerinde online işlemlere de yer açmaktadır. Resmi kurum ya da kuruluşlarda kullanılması lazım gelen noter onaylı yeminli çeviri hizmetlerinde belgenin orijinalliği önem taşımaktadır. Bu aşamada ise çevirisi tamamlanarak noter tarafında onayı alınan metin adresinize kargo ile de gönderilebilmektedir.

Resmi belgeler, makaleler, tez, çeşitli akademik yazılar, kontratlar gibi birçok farklı metin çevirisinde tercümanlık desteğini sunan Aspa Tercüme farklı birçok dilde çeviriyi kısa sürede tamamlayarak tarafınıza teslim etmektedir. Hatasız, kaliteli çeviri metinlerimiz yeminli tercümanlarımız tarafından yapılmaktadır.

Çeviri yapılacak olan ve ana dilin tüm detaylarına hakim olan çevirmenlerimiz kullanılan deyimler gibi detaylarda en yakın olan çeviriyi yapmaktadır. Tercüme ofisimize ulaştırılacak olan belgeleriniz aynı titizlik ile tercüme edilirken aynı zamanda tüm belgelerin de özel olduğunun bilincinde olup gizliliğe önem vererek çalışmalar yapılır.

Sıkça Sorulan Sorular

Tercüme merkezi olarak çeviriler ile ilgili sıklıkla sorulan soruları sizin için derledik.

  1. Tercüme hizmet bedelleri nasıl belirlenmektedir?

Tercüme yapılacak olan metine göre çeviri hizmet bedeli hesaplanarak tarafınıza iletilmektedir. Tarafınıza sunulan fiyata onay vermeniz ile beraber hizmet alımına yer açılmaktadır.

  1. Talep edilen ek hizmetler Aspa Tercüme Merkezi ücretleri içinde eklenir mi?

Tercüme hizmetlerinin alınması işlemlerinde ek hizmetten yararlanabilirsiniz. Çeviri hizmetinde talep edilen ek hizmetler ise hesaplanan bedele eklenmektedir.

  1. Tercüme merkezinden hizmet almak için belgemi nasıl gönderebilirim?

Gerçekleştirilecek olan metin çeviri hizmetleri ile ilgili olarak tercüme merkezimizden destek alabilirsiniz. Tercüme hizmeti için metninizi online olarak göndermenin yanı sıra kargo ile de gönderimi gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye ve hatta dünyanın her yerinden gönderim yaparak hizmetten yararlanabilirsiniz.