24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri öncesi siyasi partilerin seçim çalışmaları devam ederken, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Anavatan Partililer, iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş, DP İl Başkanı Erdal Cömert, İYİ Parti Milletvekili adayları, İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya, Anavatan Partisi il ve ilçe yönetimlerinde daha önce görev alanlar ile İYİ Parti üyeleri katıldı.

Kemal Küçükcan'ın organize ettiği yemekte bir araya gelen Milletvekili adayları ve partililer, 25 Haziran sabahı Türkiye'nin üzerine yeni bir güneş doğacağını belirterek," Güneşli günler çok yakın. 25 Haziran sabahı Türkiye İYİ Parti iktidarı ile yeni bir güne uyanacak ve yeni bir sayfa açacak" dediler.

İftar yemeğinin ardından yapılan İYİ Parti Mehmet Serkan Karakuş'un acil bir iş için salondan ayrılması üzerine Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her yerinde İYİ Parti'ye büyük bir ilgi olduğunu belirterek," Karanlık günleri aydınlığa çıkaracak olan değerli yönetim kadrosu ve gönüllü gönüldaşlarım arkadaş ve kardeşlerim. Seçime sadece çok kısa bir süre kaldı. Bu günleri, saatleri, dakikaları hatta saniyeleri bile boş geçirmeden, ulaşmadık tek bir vatandaş bırakmayalım. Kalan süreyi iyi değerlendirip, partimizin vaadlerini, programını herkese çok iyi anlatmalıyız. Buna, kendimiz, çocuklarımız ve ülkemiz için mecburuz.  İYİ ve güzel günler çok yakın. 25 Haziran sabahı ülkenin üzerine yeni bir güneş doğacak. Bunu gittiğimiz her yerde halkımızın bize gösterdiği ilgiden görüyoruz" dedi.

Daha sonra söz alan İYİ Parti Milletvekili adayları Can Tuğsuz, Celal Yıldırım, Ömer Arpacıoğlu ve İzzettin Şahin, 24 Haziran'da yapılacak seçimin ülke için çok önemli bir seçim olduğunu ifade ederek," Belki de Cumhuriyet tarihinin en önemli ve kritik seçimi için Türkiye 24 Haziran'da sandık başına gidecek. Oyunu kullanacak vatandaşlarımız ya tek adam rejimine evet diyecek, ya da demokrasiden yana tavır alarak parlamenter sisteme geri dönüş için AKP'yi sandığa gömecektir. Yaptığımız seçim çalışmalarında halkın parlamenter sistemden yana tavır sergilediğini net bir şekilde görüyoruz. Gerek kuruluş aşamasında, gerekse de seçimlere katılamaması için her türlü engellemelerle karşı karşıya kalan ancak tüm engelleri aşarak seçimlere katılan İYİ Parti 25 Haziran'da sandıktan iktidar, Genel Başkanımız Meral Akşener'de Cumhurbaşkanı  olarak çıkacaktır. İYİ Parti iktidarı ile de Türkiye yeni bir sayfa açarak, ekonomik, sosyal ve siyasal açıdan dünya ile rekabet edebilecek bir ülke durumuna gelecektir. 15 yıllık AKP iktidarında tahrip edilen tüm kurumlar sadece yandaşlar için değil yeniden halk için çalışmaya başlayacak. Komşu ülkeler ve dünyaya dostluk eli uzatılarak yeni bir sayfa açılacak. Terör örgütleri ile daha etkin bir mücadele verilecek. Türkiye, hem içeride, hem de dışarıda daha güvenli, halkının eğitimi, sağlığı, kültürel değerleri ile refah içerisinde yaşadığı bir ülke durumuna gelecektir" dediler.

Son derece sıcak bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından Milletvekili adayları ile parti yöneticileri seçim çalışmaları için dağıldılar. BÜLTEN