Erkeklerden sonra kadınlar süper ligi başlıyor

Bugün Gaziantep'te oynanan maçlarla son bulan Türkiye Hokey Federasyonu 2020 – 2021 Sezonu Erkekler Açık Alan Hokey Süper Liginin ardından 12 Haziran 2021 cumartesi günü Türkiye Hokey Federasyonu 2020 – 2021 Sezonu Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Lig start alıyor. Erkekler Süper Liginin başarılı geçtiğini ifade eden THF Başkanı Sadık Karakan yarın başlayacak olan kadınlar süper liginde de 8 süper lig takımının yarışacağını ifade ederek Gaziantep'in bu anlamda sporculara çok iyi ev sahipliği yaptığını da ifade etti.

TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM

Gaziantep'in spor tesisleriyle de önemli bir kent haline geldiğini ifade eden Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Karakan '' Gençlik ve Spor Bakanlığımız Gazi Şehrimiz Gaziantep'e harika bir tesis yaptı. Tesisi her an kullanılabilir halde bakımlı tutan Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhittin Özbay'a teşekkür ederim. Gaziantep'te Hokey çok önemli bir spor branşı, hatta Gaziantep ismini, spor adına dünyaya, Avrupa'ya duyuran tek takım sporu dersek abartmış olmayız. Kulüpler bazında Avrupa'nın en iyi 8 takımından biri olan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, gerek ilimizi, gerek ise ülkemizi gururla şampiyonlar liginde temsil etmektedir.

Gaziantep, Milli mücadelesinden, ticaretine, sanayisine, ihracat, üretim ve istihdamı ile Ülkemize büyük katma değer sağlamaktadır, Sporun da her dalında başarı potansiyeli olan güzide şehrimizdir. Son yıllarda yerel yöneticilerimizin de büyük hizmetleri ile marka şehir unvanını uluslararası alana taşımıştır. Dolayısı ile bugün geldiğimiz normalleşme takviminde gerçekleştireceğimiz ilk ve en büyük ulusal organizasyonumuza ev sahipliği yapmak Gazi şehrimize çok yakıştı. Başarılı geçen erkekler süper liginin ardından kadınlar süper liginin de başarıyla tamamlanacağına inanıyor, sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar diliyorum' dedi.