Gaziantep Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kara Holding arasında öğrencilere staj ve istihdam imkanı sağlanması için protokol imzalandı. Protokolü Kara Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara ile Özel OSB Koleji Danışma Kurulu Başkanı Halil Tepe arasında imzalandı.

Özellikle eğitime verdiği desteklerle gündeme gelen Kara Holding, son yıllarda eğitime sağladığı desteklerle birçok kesim tarafından takdir topluyor. Eğitime verdikleri desteklere hız kesmeden devam eden Kara Holding'in son desteği ise Gaziantep Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile staj ve istihdam imkanı için protokol imzalanması oldu.

Özellikle son dönemde birçok farklı sektörde kalifiye eleman sorunu yaşanırken, bu sorunun önüne geçebilmek adına çok sayıda eğitim öğretim kurumu hizmete girdi. Gaziantep Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Gaziantep'teki kalifiye eleman sorununu çözmek için hizmete giren okulların başında geliyor.

İmzalanan protokol anlaşmasının ardından, eğitime verdikleri desteklerden dolayı her daim mutluluk duyduklarını dile getiren Kara Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara, bu desteklerin ilerleyen süreçte de devam edeceğinin altını çizdi.

Gaziantep Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından protokol ile ilgili olarak yapılan açıklamada ise, 'Okulumuz ile Kara Holding arasında öğrencilerimize staj ve istihdam imkanı sağlanması için protokol imzalandı. Katılım ve desteğinden dolayı Sayın Bilal Kara'ya ve okul danışma kurulu başkanımız Sayın Halil Tepe'ye teşekkür ederiz' denildi.