. Ziyarette, işgücü verimliliği değerlendirilerek işsizliğin giderilmesi nitelikli iş istihdamının sağlanması ile iş gücünün daha sağlıklı çalışma hayatının oluşması için gereken özverili çalışmanın ve iş birliğinin geliştirilmesi konularında vurgu yapılarak sendikalaşmaya önem verildi. Sendikalaşmanın önemine vurgu yapan Türk-iş İl Temsilcisi ve Koop-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı M. Akif Sarıca, kayıt dışının panzehirinin sendikal örgütlenme olduğunu söyledi.

İŞKUR MÜDÜRÜNDEN TÜRK-İŞ'E ZİYARET


İŞKUR Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin, Türk-İş İl Temsilcisi ve Koop-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı M. Akif Sarıca'yı ziyaret etti. Ziyarette, işgücü verimliliği değerlendirilerek işsizliğin giderilmesi nitelikli iş istihdamının sağlanması ile iş gücünün daha sağlıklı çalışma hayatının oluşması için gereken özverili çalışmanın ve iş birliğinin geliştirilmesi konularında vurgu yapıldı. Sendikalaşmaya önem verildi.

KAYIT DIŞININ PANZEHİRİ SENDİKAL ÖRGÜTLENMEDİR


Sendikalaşmanın önemine vurgu yapan Türk-iş İl Temsilcisi ve Koop-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı M. Akif Sarıca, kayıt dışının panzehirinin sendikal örgütlenme olduğunu söyledi. Sarıca, 'Günümüzde nitelikli iş gücü ve nitelikli eleman çok önemli, ancak nitelikli eleman bulunmasında sorunlar yaşanıyor. Bu sorun tüm sektörlerin ortak sorundur. Dolayısıyla İŞKUR ile birlikte nitelikli insan sayısının artması için ortak çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de devam edecek' dedi.