Hayırsever iş adamı Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, Gaziantep’te eğitime yapmış olduğu katkılara hız kesmeden devam ediyor. Daha önce eğitim alanında, Mevlana Mahallesine kurs merkezi ve sosyal tesis, Yeşilkent’e külliye ve Karşıyaka Mahallesine 32 derslikli bir okul yaptıran Asım Kökoğlu, bu kez de Şehitkamil ilçesinde eğitim gören öğrencilere 24 bin adet LGS kaynak kitap seti hediye etti. 

Merveşehir Ortaokulu’nda düzenlenen törene Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Asım Kökoğlu, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

KAYMAKAM KALAYLI TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitime katkılarından dolayı Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu’na teşekkür eden Şekitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Köksan Holding’in hem öğrencileri hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara çok büyük destekleri olduğunu belirtti.

ONLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Törende konuşan, Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı  geleceğe ne kadar donanımlı hazırlarsak, ülke kalkınmasına o kadar katkı sağlamış oluruz” dedi. Kökoğlu, “eğitime destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Şehitkamil Kaymakamlığı’nın başlatmış olduğu kitap kampanyasına bizlerinde öğrencilerimize bir katkısı olması amacıyla destek olmak istedik. Böyle güzel bir hayır işinde bizlere öncü olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bizde bundan sonra yine elimizden geldiği ölçüde destek olmaya çalışırız. Desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz" dedi.