Kaza, Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi 47 Nolu Sokak üzerinden meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen 17 yaşındaki genç kız, Sanayi Mahallesi'ndeki Ayakkabıcılar Sitesi önünde özel halk otobüsünden indi.

Özel halk otobüsünden indikten sonra karşıya koşarak geçmek isteyen genç kıza, aynı istikametten gelen plakası öğrenilemeyen minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen genç kız, yaralandı.

Kazayı görenler genç kızın yardımına koşarken, daha sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç kız, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yol kaza nedeniyle bir süre kapanırken, çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı. Minibüs sürücüsü de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde durağa tam yanaşmayan özel halk otobüsü şoförünün genç kızı yol ortasında indirmesi ve genç kızın otobüsten indikten sonra karşıya koşarak geçerken aynı istikametten gelen minibüsün çarpması yer alıyor.

Öte yandan, özel halk otobüsü şoförünün durağa tam olarak yanaşmaması ve genç kızı yol ortasında indirmesi ise dikkat çekti.