Olay, merkez Şehitkamil ilçesinin Mücahitler Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki bina sakinleri sabah uyandıklarında girişteki demir kapının yerinde olmadığı gördü. Etrafı inceleyen bina sakinleri demir kapıyı bulamayınca güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Bina sakinleri güvenlik kamerası görüntüleri izlediklerinde demir kapının lüks otomobille gelen şahıs tarafından çalındığını görünce şaşkına döndü. Lüks otomobille gelen şahısın binanın demir kapısını çalma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, plakası gizlenen lüks otomobille binanın önüne gelen bir şahısın otomobili bina girişine yanaştırdığını, otomobilden inen şahısın etrafı kontrol ettikten sonra da bina girişindeki demir kapıyı söktüğünü ve daha sonra bagaja yükledikten sonra uzaklaştığını gören bina sakinleri, durumu polise bildirdi.

Bina girişindeki demir kapının yerinde olmamasını fark edip kamera kayıtlarını incelemesi sonucu olayı fark eden bina sakinleri, 'Bu kadarına da pes artık' demekten kendilerini alamadı.