Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ile birlikte Akyol Ortaokulu'nda deneme sınavına giren öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi. Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesislerinde ve Gençlik Merkezlerinde 10.000 sekizinci sınıf, 2.000 on ikinci sınıf öğrencileri için LGS-TYT hazırlık değerlendirme sınavı ve kaynak kitap desteğinde bulunuyor.

EĞİTİMİN TÜM ALANLARINDA ŞAHİNBEY BELEDİYEMİZ DEVREYE GİRİYOR

Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, deneme sınavlarının öğrencilerin seviyelerini görmeleri anlamında önemli olduğunu belirterek 'İlçemizde 10.000 öğrencimiz deneme sınavına girdi. Bu sınav emeklerinizin hangi aşamada olduğunu görmeniz için önemli bir deneyim. 10.000 kişi için böyle bir organizasyonun yapılması çok zor. Bu durumda da eğitimin tüm alanlarında Şahinbey Belediyemiz devreye giriyor. Bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin hangi aşamada olduğunu görmesi çok önemli. Öğrencilerimize derslerinde başarılar dilerim' dedi.

EĞİTİMDE DE BİR NUMARA OLMAK İSTİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi'nin eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirterek 'İlçemizde eğitim başarısının yükselmesi çok önemli. Bunun içinde gerek kaynak kitap dağıtımıyla, gerek ara ara yapmış olduğumuz deneme sınavlarıyla öğrencilerimize destek oluyoruz. Sekizinci sınıfa giden 10.000 öğrencimize deneme kitapçıkları dağıttık ve aynı anda sınav yapıldı. Böylelikle hem ilçemizin eğitim seviyesini ölçmüş oluyoruz hem de öğrencilerimizi sınava hazırlamış oluyoruz. İlçemizin her alanda olduğu gibi eğitimde de bir numara olmasını istiyoruz' dedi.

BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç öğrencilerin deneme sınavlarıyla gerçek sınava hazırlandığını belirterek, 'Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ilimizin en şanslı öğrencileri. Sene başında 266.000 soru bankasını Şahinbey Belediyemiz öğrencilerimize hediye etti. Daha sonra 6 soru bankasından oluşan set, geçtiğimiz hafta da yine soru bankaları kitapçığı dağıtıldı. Şimdi de 10.000 öğrencimize deneme sınavları yapıldı. İnşallah bunların her ay devam etmesi sınava kadar, çocuklarımızı gerçek sınav atmosferine hazırlanmasını sağlayacak. Deneme sınavlarında gerçek sınavlardaki gibi tüm kurallar bire bir uygulanıyor. Gençlerimizin çıtayı geçtiğimiz yıl ki çıtadan daha da yukarıya çıkaracaklarını inanıyorum' dedi.