Gaziantep'i eğitim anlamında bir adım daha ileri götürmek ve her anlamda eğitimin koşullarını güzelleştirmek için başlatılan kampanyada 'Bende varım' diyen Özdağlı ailesi ile Gaziantep'e kazandırılacak 8 derslikli anaokulu için imzalar atıldı.

İhracat anlamında Gaziantep Sanayii'nin önde gelen firmalarından birisi olan Sanat ambalaj ailesi geçtiğimiz günlerde çalışanlarına verdiği kışlık desteklerle de gündeme gelmişti. Yaptığı birçok farklı yardım ve desteklerle Gaziantep halkının takdirini kazanan Sanat Ambalaj ailesi, Gaziantep eğitimi için 8 derslikli anaokulu protokolüne imza atarak, bu alanda da desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

VALİLİKTEN TEŞEKKÜR

Gaziantep'e kazandırılacak olan 8 derslikli anaokulu için protokol anlaşmasına imza atan hayırsever Özdağlı ailesine Gaziantep Valiliği teşekkürlerini iletti. Yapılan açıklamada, 'Hayırsever Özdağlı ailesi tarafından Gaziantep'e kazandırılacak 8 derslikli anaokulu için imzalar atıldı. 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyamıza destek vererek Gazi şehrin geleceğinde 'Ben De Varım' diyen Sanat Ambalaj ailesine teşekkür ediyoruz' denildi.