CHP, İyi Parti ve Gelecek Partisi İl Başkanlarının, Şahinbey Belediyesi yardım kampanyalarında şov yapıyor açıklamalarına sert tepki gösteren Özkeçeci, “Şehidimiz üzerinden prim yaparak şov yapmak isteyen milletvekillerini unutmuşlar galiba. Asıl şov yapan sizsiniz. Şov değil, iş yapın” dedi.

ASIL ŞOV YAPAN SİZSİNİZ

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Yayımlanan bazı gazete sayfalarında Şahinbey Belediyemizin örnek hizmetlerini CHP, İYİ Parti ve Gelecek Partisi İl Başkanları kendi geçmişlerine bakmadan yorumlamışlar. Çok değil, şehidimizin cenazesinde ön safa geçip fotoğraf çektirerek şehidimiz üzerinden prim yaparak şov yapmak isteyen milletvekillerini unutmuşlar galiba. Asıl şov yapan sizsiniz. Şov değil, iş yapın. Ayrıca, çok değil yaklaşık 1 ay önce Koronavirüs nedeniyle Manisa’da CHP Belediyesinin işsiz kalan vatandaşlarımıza haftalık ev erzaklarını vermekte olduğu beyan etmişlerdi. Acaba bu da mı “İnsanlık Suçu” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜRLER ŞAHİNBEY BELEDİYESİ

Şahinbey Belediyesinin sosyal belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek olan bir belediye olduğunu belirten Özkeçeci, “Sosyal Belediyecilik anlamında örnek belediye olan Şahinbey Belediyemiz, tüm bu olumsuz, çirkin ve kabul edilemez ifadelere rağmen hizmetine devam edecektir. Teşekkürler Şahinbey Belediyesi” ifadelerini kullandı.