Ülke kalkınması ve yeni nesillerin sağlıklı bir ortamda geleceğe hazırlanması için eğitimin kendileri için olmazsa olmaz olduğuna dikkat çeken Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt dün olduğu gibi gelecekte de eğitime yönelik her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Nizip’te başarılı öğrenci ve öğretmenlere yönelik düzenlenen ödül töreninin sponsorluğunu üstlenen Nizip Ticaret Odası bu güne kadar birçok eğitim projesine de destek vermişti.

2018-2019 Eğitim- Öğretim yılında, Nizip Kaymakamlığı himayesinde ve Nizip Ticaret Odası Sponsorluğunda, Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Eğitim Başarı Ödülleri Projesi kapsamında Nizip’te ki okullarda eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında uluslar arası, Türkiye, bölge ve il dereceleri elde eden öğrencilere ve öğretmenlere ödülleri Gaziantep Valisi Davut Gül’ün katılımıyla düzenlenen törenle verildi.

BAŞARIYA GİDEN YOLDA ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Nizip Ticaret Odası’nın eğitime olan desteğinin süreceğini ifade eden Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt “Bugün hepimiz aynı coşku ve heyecan içerisinde okullarımızda eğitim görmekte olan başarılı öğrencilerimizin başarılarını ödüllendiriyoruz. Kurum olarak başarıya giden yolda öğrencilerimizin her zaman yanında olduk, biz gerekli destekleri verdik onlarda kendilerine sunulan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak arzu ettiğimiz başarıya ulaştılar. Nizip Ticaret Odası olarak yeni yetişen nesillerimizin eğitim ve öğretimin öneminin farkındayız ve Türkiye’nin geleceğinde aktif rol oynayacak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın spor, sanat, kültür yani her alanda başarıdan başarıya koşabilmeleri için gerekli desteği veriyoruz elde edilen başarıları da ödüllendiriyoruz. Unutmayalım ki Ulu önderimiz Atatürk’ün de ifade ettiği gibi 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.' Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği gecen başta Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül olmak üzere, Nizip Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze ve Öğretmenlerimize, Çalışanlarına ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” dedi. Törene katılan tüm öğrencileri tebrik eden Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ise şunları ifade etti: “Eğitimde başarıda dokunuş,teşvik etmek ve motive etmek çok önemlidir. Bu proje ile öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi onure ediyoruz. Geçen yıl 467 öğrencimizi ödüllendirmiştik, bu yıl 770 öğrencimizi ödüllendirdik. Bu ailenin devam etmesi dileğiyle Başarı ödüllerinin önümüzdeki yıllarda da devam etmenizi temenni ediyorum. Ayrıca Nizip Ticaret Odası’nın eğitime vermiş olduğu desteklerin başka kurumlara da örnek olmasını temenni ediyorum. Eğitime katkı sağlayan bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde büyük katkısı olan Nizip Ticaret Odası yöneticilerini ve Milli Eğitim camiasını yürekten kutlarım.” dedi.

BAŞARI DESTEKLENMELİ VE ÖDÜLLENDİRİLMELİDİR

Düzenlenen ödül törenine katılan Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı konuşmada şunları ifade etti.” Güzel bir etkinlik için bir araya geldik. Öncelikle bu projeyi başlatan Kaymakamımız başta olmak üzere, yürüten Milli Eğitimin her kademesindeki yöneticilerimize ve destek veren Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt’un şahsında oda üyeleri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerle Burada yapılan her ödüllendirme her teşvik aslında baktığımızda ya kardeşimiz, ya komşumuz ya arkadaşımız ya da sokak da gördüğümüz çocuklarımızdır. Bu güzel organizasyona katkı sunan emeği geçen Nizip’teki herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

770 BAŞARILI ÖĞRENCİYE ÖDÜL 102 ÖĞRETMENE TEŞEKKÜR BELGESİ

Proje kapsamında; Uluslar arasıdereceler elde eden 6 öğrenci, Türkiye dereceleri elde eden 105 öğrenci, Bölge dereceleri elde eden 56 öğrenci ile İl dereceleri elde eden 603 öğrenci olmak üzere toplam 770 öğrenciye ödül verilen törende ödül alanlar kadar aileleri de heyecanı da gözlerden kaçmadı. Başarıya imza atan öğrencileri başarı yolunda destekleyen ve onların sürekli yanında yer alan 102 öğretmene de düzenlenen törende Başarı Belgeleri verildi. Nizip Ticaret Odası ve Kapalı Spor Salonunda düzenlene törenlere Gaziantep Valisi Davut Gül’ün yanı sıra Kaymakamı Kemal Şahin, Karkamış Kaymakamı Mustafa Gül, Garnizon Komutanı Binbaşı Resul Koç, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman,İl Milli Eğitim Müdür Yard. M.Ali Tiryakioğlu,Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik, Nizip İlçe Tarım Müdürü Mustafa Yorgancı,Nizip Belediyesi Başkan Yard. Salih Uygur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Karabacak, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Ticaret Odası Meclis Üyeleri, okul müdürleri çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli katıldı.

BÜLTEN