Gaziantep'te de PTT'nin 181. kuruluş yılı dolayısıyla 181'inci müşteriye "Milli Mücadele'nin 100. Yılı" albümü hediye edildi. PTT'nin 181'inci kuruluş yıl dönümünü nedeniyle PTT Başmüdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında konuşan Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç, PTT ailesinin posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında hizmet verdiğini belirterek, '181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarımızın yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün arttırmayı sürdürüyoruz' dedi.

181. YILA ÖZEL 181. MÜŞTERİYE ÖZEL HEDİYE

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT 181'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Gaziantep'te de PTT'nin 181. kuruluş yılı dolayısıyla 181'inci müşteriye "Milli Mücadele'nin 100. Yılı" albümü hediye edildi. PTT'nin 181'inci kuruluş yıl dönümünü nedeniyle Gaziantep PTT Başmüdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında konuşan Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç, PTT'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. PTT ailesinin posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında hizmet verdiğini ifade eden Burgaç, "181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarımızın yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün arttırmayı sürdürüyoruz." dedi.

181. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KAPSAMINDA 181. MÜŞTERİYE HEDİYE

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) 181'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. PTT'nin 181. kuruluş yıl dönümü kapsamında Gaziantep PTT Başmüdürlüğünde düzenlenen etkinlikte, 180. sıra numarasıyla hizmet alan müşteriye sürpriz yapıldı. 181 sıra numarasını alan müşteriye Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç tarafından "Milli Mücadele'nin 100. Yılı" konulu albüm hediye edildi.

PTT 181'İNCİ YAŞINI KUTLUYOR

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) 181'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. PTT'nin 181'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep PTT Başmüdürlük binasında basın toplantısı düzenlendi. Etkinlikte, Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç, PTT'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

PTT'NİN 181'İNCİ YILINI KUTLUYORUM

Gaziantep PTT Başmüdürlüğünde düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep PTT Başmüdürü Mevlüt Burgaç, posta nezareti olarak 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT Anonim Şirketinin 181'inci kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söyledi. Burgaç, 'PTT, vizyonu ve tecrübesiyle Türkiye'yi yeniliklerle buluşturan 181 yıllık bir çınar. Günümüzün taleplerine cevap verebilecek şekilde, hizmet çeşitliliğini artırarak hizmet sahasını genişleten ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT'nin 181'inci yılını kutluyorum' dedi.

PTT OLARAK BİRÇOK ALANDA HİZMET VERİYORUZ

PTT ailesinin posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında hizmet verdiğini ifade eden Burgaç, PTT'nin 181 yıldır kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırmayı sürdürdüğünü belirtti. Burgaç, 'Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) Ailesi olarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veriyor, 181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarımızın yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz' dedi.

AKILCI, KALICI, KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA DAİMA DAHA İYİYİ VE İLERİYİ HEDEFLİYORUZ

Dünün tecrübesini günün teknolojisiyle birleştirerek tüm faaliyet alanlarında akılcı, kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışıyla daima daha iyiyi ve daha ileriyi hedeflediklerini belirten Burgaç, 'İnovasyon, Ar-Ge ve dijitalleşme temelinde büyük bir değişim ve dönüşüm vizyonuna imza atarak, içinde bulunduğumuz teknoloji çağındaki gelişmeleri başarılı bir şekilde ürün ve hizmetlerimize yansıtıyoruz. Dünün tecrübesini günün teknolojisiyle birleştirerek tüm faaliyet alanlarımızda akılcı, kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışımızla daima daha iyiyi ve daha ileriyi hedefliyoruz' dedi.

BİR DÜNYA MARKASI OLMA HEDEFİMİZE DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

İki asra yaklaşan tecrübeyi yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, bir dünya markası olma hedefine doğru emin adımlarla yürüdüklerini vurgulayan Burgaç, 'Dünyadaki dijital değişim ve dönüşümün hızına yetişmek amacıyla, iki asra yaklaşan tecrübemizi yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, bir dünya markası olma hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Aynı zamanda sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz' şeklinde konuştu.

YOL HARİTASI ÇİZİYORUZ

Yol haritası çizdiklerini belirten Burgaç, 'Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile Türkiye'nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz' dedi.

ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

PTT olarak, uluslararası alanda ülkeyi temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Burgaç, 'Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı göreviyle ülkemizi uluslararası platformlarda temsil eden, güçlü ve karar alıcı konumunu bir adım öteye taşıyan PTT olarak, adil ve etkili yönetim anlayışımızla uluslararası alanda ülkemizi temsil etmenin ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz' dedi.

2023 HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜMEYİ HEDEFLİYORUZ

2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün gelişerek geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedeflediklerini ifade eden Burgaç, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olarak, 2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün gelişiyor ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunan bir yaklaşım ve yeni atılımlar ile geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedefliyoruz' dedi.

181'İNCİ YILA ÖZEL 181'İNCİ MÜŞTERİYE HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Burgaç, konuşmaların ardından PTT'nin 181. kuruluş yılı dolayısıyla 181'inci müşteriye, "Milli Mücadele'nin 100. Yılı" konulu albüm ve plaket hediye etti. BAHRİ UÇAR