Gaziantepspor Kulüp Başkanı Hasan Şahin, kırmızı siyahlı takımın bir yıl sonra borçsuz harçsız profesyonel lige yeniden yükseleceğini söyledi.

BAL LİGİNDEN TAKIM ALACAĞIZ

Gaziantepspor’u amatör kümeye düşmesi ve Celal Doğan Tesisleri’nin icra yoluyla satılacağı yönündeki iddialarla ilgili konuşan Şahin, Gaziantepspor’un kurtuluş reçetesini açıkladı. Bölgesel Amatör Ligi’nden bir alacaklarını ve borçsuz bir şekilde o takımı profesyonel lige taşıyacaklarını belirten Şahin Gaziantepspor adını yaşatmaya devam edeceklerini dile getirdi. Şahin, “Şu anda Gaziantepspor’umuz amatör lige düştü. Bu kadar borçla takımın kurtulamayacağı söyleniyor. Bizler Gaziantepspor’un asla yok olmayacağını ve yaşatmaya devam edeceğimizi söyledi. Kurtuluş reçetesini de bulduk. BAL liginde bir takım alıp o takımı profesyonel lige taşıyacağız. Bir yıl içerisinde profesyonel lige döneceğiz. Oradan da daha üst liglere ve sonunda süper lige çıkacağız. Gaziantepspor bir sevdadır ve bu sevda bitmeyecek” ifadelerini kullandı.

HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

Şahin, Gaziantepspor’un kentin vazgeçilmezi olduğunu ve yaşatılması için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Şahin, “Gaziantepspor 200 milyon lira borçla süper ligde olsa neye yarayacak? Ben kırmızı siyahlı takımı borçsuz bir şekilde önce profesyonel lige daha sonra da daha üst liglere taşıyacağım. Bu borçlardan da tamamen kurtulacak. Büyük camialar yaşatılmalıdır. Arkasında büyük kitleler olan bir takımız. Camiamızı üzmeyeceğiz. İnşallah önümüzdeki sezon sıfır borçlu bir takım alıp hedeflerimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

MAÇLARA ÇIKACAĞIZ

Gaziantepspor’un amatör lige düşürülmesine rağmen, sezon sonuna kadar tüm maçlara çıkacaklarını dile getiren Şahin, “Bizim her deplasmanımız 30-40 bin liraya mal oluyor. Sezon sonuna kadar da büyük bütçe gerekli. Ancak biz asla vazgeçmeyeceğiz ve maçlara çıkacağız. Takımımız da zaten hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlerimizle lig sonuna kadar mücadelemiz sürecek. Gaziantepspor olarak var olacağız. Pes etmek yok” şeklinde konuştu.

Şahin, Celal Doğan Tesisleri ile ilgili olarak da satılacağı yönünde iddialar olduğunu belirterek, “Burası spor alanı olarak görülen bir yer. Öyle satılması kolay değil. Gaziantepspor’un sahip olduğu alan da 12 bin 500 metre kare. Biz bunları sayın Gaziantep Valimize de anlatacağız. Takımın kurtuluş reçetesini anlatacağız. Ayrıca Gazişehir süper ligde olabilir. Bizde canı gönülden istiyoruz. Gaziantepspor da alt ligde olabilir” ifadelerini kullandı.

BÜLTEN