Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü bölgesinde yapılan sokak sağlıklaştırma alanında başlayan gezi turunda sırasıyla, Şehreküstü konakları, 1.700.000 metrekare alana yapılan Türkiye’nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Yeşilvadi Parkı, Şelale Park ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi ve Şahinbey Sanayi Sitesi gezildi. Kentsel dönüşüm alanlarının da gezildiği turda, Çamlıca, Yeşilvadi ve Mavikent Konutlarının gezilmesi ardından Şahinbey Köy Pazarı Spor ve Eğitim Merkezinde son buldu.

Başkan Tahmazoğlu, bütçemizin tamamına vatandaşımıza yatırım olarak yansıtıyoruz”

İlçe genelinde her bölgeye hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sizlerin gezdiği alanlar yapılan çalışmaların sadece bir kısmını oluşturuyor. Yapılan bu hizmetler kolay yapılmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun böyle bir parti kurmasaydı, böyle güzel arkadaşların bir araya gelmesi mümkün değildi. Bugünkü ülkemizin 2001’li yıllarda işçisinin memurunun maaşını veremiyordu. 1999 İzmit depreminde dünya ülkeleri para gönderdi. İşçisine memuruna maaşını dağıttı. O bittiğinde de hemen erken seçim kararı alıp, seçip gittiler. Şuan da biz bütçe bakımından ilçe ve il belediyeleri içerisinde birinciyiz. Aynı şekilde büyükşehir belediyeler içerisinde 7’nci sıradayız. 200 belediye arasında bizden fazla bütçesi olan 6 belediye bulunmaktadır. Bütçemizin tamamını vatandaşımıza yatırım olarak yansıtıyoruz. Bu çalışmakla olur, ben teşkilatlarımıza gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Daha yapacak çok iş var, çünkü Gaziantep gelişiyor Şahinbey gelişiyor. Biz göreve başladığımızdan beri 150 bin kişi nüfus artışı oldu. İnşallah daha çok gayret edip çalışacağız, hem Şahinbey’imize hem Gaziantep’imize hem ülkemize çok daha faydalı işler yapacağız.”dedi.

Çağlayan, “Başkanımızı yapılan hizmetlerden dolayı tebrik ediyoruz.”

820 bin nüfusu ile Türkiye'nin 3’ncü büyük ilçesi Şahinbey’de Ak belediyecilikte Gaziantep’de ve Türkiye’de nasıl farklar ortaya koyduğunu bir kez daha gözlerimizle şahit olduk diyen AK Parti Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çağlayan, “gerçekten 5 yılda inanılmaz bir atağa geçen belediyemiz yaptığı sayısız eserler bulunmaktadır. Bunlar bir günle gezmekle olmaz. İnşallah daha fazla gezip gördüğümüz bu eserlerin başta kendi evimizden başlamak üzere mahallemize bulunduğumuz bölgeye dükkânlarda çalışan esnaflara arkadaşlarımıza eşimize dostumuza herkese anlatacağız. Çünkü birçok insan bizim takip ettiğimiz kadar olaylara vakıf değil. Gaziantep Şahinbey bugünlere çok kolay gelmedi. Şimdi Şahinbey yolları olsun, parkları olsun, sosyal tesisleri, hanımlar yüzme havuzu gibi birçok eserle model olmuştur. Bu hizmetlerin mimarı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi. HABER MERKEZİ