Pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediklerini ve böyle bir etkinlikle hemşerilerinin hem hasret giderdiklerini hem de eğlendiklerini belirten ŞANFED Başkanı Arslan, 'Şehrimizin kültürü olan sıra gecesi geleneği ile burada bulanan hemşerilerimize böyle güzel bir gece yaşatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekibine yönetimim ve tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde gecen Dostluk Gecesinde hem Gaziantepli hem Şanlıurfalı hemşerilerimiz doyasıya eylendi. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmektedir. Federasyon olarak bizlerde vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak adına gereken tüm destekleri veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Dostluk Gecesinde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ ise, İki kardeş şehir arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek adına bu tür etkinliklere önem verdiklerini vurgulayarak, ' Pandemide uzun süre bir araya gelemeyen vatandaşlarımızı bu tür etkinliklerle bir araya getirmeyi istedik. Burada bulunan hemşerilerimiz uzun zaman sonra bir araya gelerek eğlendiler. Vatandaşlarımız bu tür etkinliklerle pandemi döneminde yaşadıkları stresleri atıyor hem de bir birlerine olan özlemlerini gideriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha huzur ve mutluluk içinde yaşamalarını sağlamak adına bu tür etkinliklere önem veriyoruz' dedi.

Masal Parkı içerisinde gerçekleştirilen gecede vatandaşlar geç saatlere kadar eğlenerek pandemi döneminde yaşadıkları stresi attı.